|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Nie gaśnie światło STOPU |
Autor |
Wiadomość |
swistako [Usunięty]
|
Wysłany: 16-06-2008, 23:36 Nie gaśnie światło STOPU
|
|
|
Dzisiaj zauważyłem że czasami mi nie gaśnie światło Stopu. Jak pociągnę pedał hamulca to gaśnie, ale jak znowu go nacisnę to potrafi nie zgasnąć.
Czy to wina elektryki czy może coś z hamulcami??? Niestety dzisiaj nie mogłem nic sprawdzić, trochę za późna pora na szukanie usterki. |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 156 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 17695 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 16-06-2008, 23:38
|
|
|
swistako napisał/a: | Czy to wina elektryki czy może coś z hamulcami??? |
Czujnik się poluzował albo zawiesza.
Szukaj nad pedałem hamulca. |
Just think...
. |
|
|
|
 |
major
Mitsumaniak Major

Auto: carisma 1.6, galant 2.5 V6
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 8 razy Dołączył: 29 Wrz 2006 Posty: 678 Skąd: kalisz i wrocław
|
Wysłany: 17-06-2008, 17:55
|
|
|
też stawiam na czujnik, może ta spręzynka w nim poprostu nie odbija juz |
_________________ Moje autka:
Carisma GLX 1.6 1996 rok
Galant SPORT EDITION 2.5 V6 1998 |
|
|
|
 |
Geloo_Jedi [Usunięty]
|
Wysłany: 18-06-2008, 10:41
|
|
|
ten czujnik pod pedałem gazu jest wkręcany, po prostu wkręć go o pół obrotu i po temacie, tylko zobacz żebyś w dobrą stronę kręcił, bo będzie Ci się świecił non stop |
|
|
|
 |
|
|