Przesunięty przez: Bzyk_R1 01-12-2017, 20:18 |
Pozdrowienia na drodze :-) |
Autor |
Wiadomość |
tommay [Usunięty]
|
Wysłany: 25-02-2008, 14:26 Pozdrowienia na drodze :-)
|
|
|
Pozdro dla właściciela czarnego Outlandera o nr rej SK..., z którym to robiliśmy w zeszłą sobotę 23 lutego porządek na ośnieżonych drogach Słowacji (okolice Strbskiego Plesa).
Przewaga 4WD nad resztą zawalidróg była przeogromna |
|
|
|
 |
Abacuss [Usunięty]
|
Wysłany: 03-03-2008, 15:26
|
|
|
W sobotę w stolicy zwrócił moją uwagę Outlander Turbo bez relingów. Potem przypomniałem sobie, że takie umieszczenie anteny CB już gdzieś widziałem...
Pozdrowienia dla kolegi olabart
Staliśmy obok siebie na światłach, ale ja prowadziłem taki śmieszny, kwadratowy samochód |
|
|
|
 |
olabart
Forumowicz

Auto: OUTLANDER I+2.0T+II 2.4 CVT
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 10 Cze 2007 Posty: 171 Skąd: Dębica
|
Wysłany: 03-03-2008, 19:16
|
|
|
Dzięki za pozdrowienia i pozdrawiam również kolegę. Ja również zwróciłem uwagę na Twój pojazd. Powiedziałem do żonki - jaki fajny - ale moja żonka stwierdziła, że za kwadratowy, zresztą dlatego mamy outlandera a nie forestera, który dla niej również był za kanciasty. Jednak nie jestem sobie w stanie przypomnieć nazwy Twojego pojazdu, ale to było na alejach lub Grójeckiej.
Ale wozik nietuzinkowy. W każdym razie gratuluję bystrego wzroku i pozdrawiam warszawiaków. A notabene relingów. Nie mają ich praktycznie wszystkie turbiki ze Szwajcarii i zastanawia mnie dlaczego. Ale wiem jedno - przy dużych prędkościach jest zdecydowanie ciszej. Jeszcze raz pozdrawiam. |
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=WfMvBXNcMLM
 |
|
|
|
 |
Abacuss [Usunięty]
|
Wysłany: 03-03-2008, 19:32
|
|
|
Poza Outlanderem w garażu stoi też Scion Xb (pierwsza generacja) - właśnie to kwadratowe pudełko . Najbardziej oryginalny samochód jaki widziałem a że nadarzyła się sposobność do wejścia w posiadanie, to nie mogłem się oprzeć. |
|
|
|
 |
Hiszpan
Mitsumaniak

Auto: Outlander II Int+ Honda ST1100
Pomógł: 19 razy Dołączył: 12 Wrz 2007 Posty: 1564 Skąd: Rzeszów
|
Wysłany: 03-03-2008, 20:24
|
|
|
Więc nie bądź taki i zamieść jakąś fotkę |
_________________ Pewien motocyklista z Tarnowa do policjanta: Paaanie! Diabeł mnie opętał...
Staram się pisać poprawnie po polsku
Nigdy nie dyskutuj z idiotą, bo najpierw zniży Cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem.
 |
|
|
|
 |
olabart
Forumowicz

Auto: OUTLANDER I+2.0T+II 2.4 CVT
Pomógł: 1 raz Dołączył: 10 Cze 2007 Posty: 171 Skąd: Dębica
|
|
|
|
 |
Abacuss [Usunięty]
|
Wysłany: 03-03-2008, 23:29
|
|
|
Hiszpan napisał/a: | Więc nie bądź taki i zamieść jakąś fotkę |
Co prawda nie w polskiej scenerii, ale tak wygląda przed modyfikcjami, jakie wprowadzę, ponieważ "zachorowałem" po obejrzeniu kilku zdjęć na forum Xb...
Zdjecie1, Zdjęcie2
kiedy przypłyną wszystkie części, wstawię zdjęcia
pozdrawiam
Abacuss
P.S. Chyba robi się "out off toppic"... |
|
|
|
 |
Hiszpan
Mitsumaniak

|
Wysłany: 04-03-2008, 10:47
|
|
|
Abacuss napisał/a: | P.S. Chyba robi się "out off toppic"... |
Poprosimy Gene by te parę postów wrzucił w nowy temat i będzie OK
Możesz sobie zrobić taką wersję jak na filmiku od kolegi olabart, by w zależności od potrzeb zmieniał kolor i wyposażenie
Sam wózek ciekawy, a już na pewno oryginalny. Gratuluję odwagi |
_________________ Pewien motocyklista z Tarnowa do policjanta: Paaanie! Diabeł mnie opętał...
Nigdy nie dyskutuj z idiotą, bo najpierw zniży Cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem.
 |
|
|
|
 |
mati2 [Usunięty]
|
Wysłany: 28-03-2008, 22:05
|
|
|
Pozdrowienia dla Outka z Krakowa ktory dzisiaj (28.03) tak ladnie mknoł po A2 w okolicach Poznania... oczywiscie oboje jechalismy zgodnie z ograniczeniami
(Taka ładna bordowa Vectra... ) |
|
|
|
 |
Hiszpan
Mitsumaniak

|
Wysłany: 30-03-2008, 16:30
|
|
|
Pozdrowienia dla beżowego Outka (nr WY ....), którego właściciel zwiedzał dzisiaj piękny zamek w Łańcucie |
 |
|
|
|
 |
wormik [Usunięty]
|
Wysłany: 04-04-2008, 20:15
|
|
|
pozdrówki dla srebrnego Outka (nr WW...) ktorego widziałem na swiatłach w lublinie oraz czarnrgo Outka turbo który jechał na trasie lbn - krasnik
a tak przy okazji mam propozycje - gdy sie widzimy (tzn posiadacze outków) na drodze może jakies inne pozdrowienia np machniecie ręką czy "mryg" dlugimi?? co Wy na to?? pozdrawiam |
|
|
|
 |
Leszek_Kamil [Usunięty]
|
Wysłany: 04-04-2008, 20:29
|
|
|
Witam
ja jak zawsze widzę outka to ręka w górę heh lub długie raz |
|
|
|
 |
pimelodus [Usunięty]
|
Wysłany: 05-04-2008, 20:57
|
|
|
Wy to macie dobrze pozdrawiacie sie a w Poznaniu -krainie podziemnych pomaranczy NIC
nie dalej jak wczoraj mijałem jednego/AL.Polska/dałem długie,awaryjne,nawet p.mgielne
i nic,po godzinie wyjeżdża /z Lubeckiego w Marcelińską/drugi i w turbinie,więc ja dł/kr/dł/
krótkie i co .....jechał bez świateł /04.04-nie musiał/machną ręką w podzienkowaniu
i włączył światła |
|
|
|
 |
wormik [Usunięty]
|
Wysłany: 05-04-2008, 21:01
|
|
|
to faktycznie masz nie wesoło. tak własciwie to ja tez jeszcze nie próbowałem żadnych pozdrowień w stosunku do innych Outków więc sam nie wiem jaka bedzie reakcja... a moją propozycje poddałem do dyskusji ale widze że się przyjmuje PS troche off-topic sie zrobił heheh |
|
|
|
 |
kordiank2
Mitsumaniak MojTytułJestZaDługi
Auto: eclipse 4G
Pomógł: 9 razy Dołączył: 11 Maj 2005 Posty: 704 Skąd: Boćki - podlaskie
|
Wysłany: 05-04-2008, 21:53
|
|
|
Pozdrowienia dla dwóch Outków II i jednego I z Bielska Podlaskiego - tyle zauważyłem jednego dnia... no i dla jednego srebrnego pierwszej generacji z Bociek (to mój - za dwa tygodnie może ruszy na drogi) |
_________________ taka prawda i lepiej naucz się w zgodzie z nią żyć - zapamiętaj: jest jak jest, nie jak powinno być
DZIEŁA na SZTUKI |
|
|
|
 |
|