|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Amortyzatory |
Autor |
Wiadomość |
ubik [Usunięty]
|
Wysłany: 05-06-2008, 21:30 Amortyzatory
|
|
|
Witam
Mam kolejny problem dotyczący mojego samochodu. Mam Galanta z 90 z silnikiem 1,8 we wszystkich katalogach ten model ma amortyzatory z przodu a w moim aucie są wkłady nie wiem czy to jakaś seria czy poprzedni właściciel dokonał jakiś gruntownych przeróbek zawieszenia (nic na to nie wskazuje) ale nie mam pojęcia jakie wkłady mam kupić. może ktoś z was słyszał o czymś takim i jest w stanie podać mi nr. katalogowy tych wkładów względnie powiedzieć gdzie go mogę odczytać. |
|
|
|
 |
will [Usunięty]
|
Wysłany: 05-06-2008, 21:33
|
|
|
napisz mi kolego dokładne dane tego miśka oznaczenie modelu silnika i czy kombi sedan czy inny. postaram się coś znaleźć wyślij dane na pw . po wekendzię cie poinformuje co znalazłem |
|
|
|
 |
ubik [Usunięty]
|
Wysłany: 05-06-2008, 21:40
|
|
|
super |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 645 razy Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24327 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 06-06-2008, 14:12
|
|
|
100% podmiana zawieszenie - normalnie sa tam kolumny mc pherson (symbol kyb 4030costam lub costam4030 - w katalogu do sprawdzenia)
moze zrob fote zawieszenia - bedzie latwiej stwierdzic od czego toto jest |
|
|
|
 |
ubik [Usunięty]
|
Wysłany: 06-06-2008, 20:22
|
|
|
od środy do poniedziałku bede jeździł innym samochodem to Galant będzie na kołkach rozbiorę zawieszenie na czynniki pierwsze i zamieszczę tu zdjęcia dzisiaj wymieniałem klakson |
|
|
|
 |
Maciek
Mitsumaniak MICHU-BUCZY :)

Auto: Gal 00' EA5A Avance
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 10 razy Dołączył: 23 Paź 2005 Posty: 3205 Skąd: Szczecin
|
|
|