|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[CA1A 1.3] mial juz ktos cos takiego |
Autor |
Wiadomość |
dzino3 [Usunięty]
|
Wysłany: 11-09-2008, 23:42 [CA1A 1.3] mial juz ktos cos takiego
|
|
|
proton silnik 1.3 12v ma obroty okolo 3 tys caly czas zauwazylem ze prad do silniczka krokowego caly czas dochodzi ale caly czas go otwiera dlatego takie obroty ok kupilem inny silniczek to samo caly czas z wtyczki dostaje impuls zeby go otwierac co moze byc potencjometr przepustnicy inny to samo i dymi cos w instalacji ? ale co sondy odpinalem to samo caly czas idzie impulszeby otwierac go na ful podpialem 12 volt do silniczka i zamienilem bieguny i sie cofnal z powrotem ale po podpieciu wtyczki znow sie otworzy i te obroty brakuje mi weny tworczej nie wiem co jest |
Ostatnio zmieniony przez karolgt 14-09-2008, 23:31, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 156 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 17695 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 12-09-2008, 00:25
|
|
|
1 "Dział Samochody - OT zabroniony, w temacie posta ma byc napisane czego temat dotyczy "
2. Znaki przestankowe
3. brak wielkich liter
Efekt? Wszedłem tu po to, żeby Ci zwrócić uwagę na punkt 1
Po przeczytaniu Twojego postu 3 razy dalej nie wiem o co chodzi. |
|
|
|
 |
josie
Mitsumaniak majsterklepka

Auto: Omega B 2.0
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 167 razy Dołączył: 08 Kwi 2005 Posty: 2517 Skąd: Gdynia
|
Wysłany: 12-09-2008, 15:06
|
|
|
czujnik położenia silniczka krokowego |
|
|
|
 |
dzino3 [Usunięty]
|
Wysłany: 15-09-2008, 23:53
|
|
|
po prostu mam wysokie obroty 3000 caly czas co moze byc przyczyna ze silniczek krokowy caly czas otwarty jest na full dlatego duzo powietrzasilnik dostaje stad takie obroty
[ Dodano: 17-09-2008, 00:16 ]
gdzie znajduje sie czujnik polozenia silniczka krokowego i jak sie to wymienia |
|
|
|
 |
|
|