|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Klimatyzacja w galancie |
Autor |
Wiadomość |
xborg [Usunięty]
|
Wysłany: 07-07-2008, 21:59 Klimatyzacja w galancie
|
|
|
Witam,
Mam mały problem z klimatyzacją w moim galu. Skropliny wyciekają mi do kabiny od strony pasażera. Podejżenie pada na zatkany odpływ ale nie mogę go znaleźć Może ktoś mógłby mi wskazać (może zdjęcie ) gdzie jest rurka odprowadzająca wodę z klimy
pozdrawiam |
|
|
|
 |
xborg [Usunięty]
|
Wysłany: 08-07-2008, 06:30
|
|
|
Dzięki za szybką reakcję.
Problem na 99% jest w odpływie skroplin, klima nie była w tym roku jeszcze nabijana i prawdopodobnie w ostatnim okresie nic z nią nie było robione (mam gala dopiero niecałe 5 miesięcy). Aktualnie jest jak na basenie - przelatuje nawet woda z deszczu do środka. Zdemontowałem schowek od strony pasażera i cieknie z filtra przeciw pyłkowego i jego okolic.
edit
dzięki sprawa już załatwiona. przewód skroplin był zaciśnięty przez rurki instalacji gazowej
pozdrawiam |
|
|
|
 |
xborg [Usunięty]
|
Wysłany: 09-07-2008, 22:24
|
|
|
Dzięki, cieszę się, że już nie cieknie.
Pozostaje tylko wysuszyć wykładzinę po kompieli.
pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|