|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[MSS DID] [SILNIK] Mała prośba - napięcie na elektromagnesie |
Autor |
Wiadomość |
Francki [Usunięty]
|
Wysłany: 11-07-2008, 19:39 [MSS DID] [SILNIK] Mała prośba - napięcie na elektromagnesie
|
|
|
Witam
Mam mała prośbę do mitsumaniaków. ostatnio mój misiek zaczął tracić moc . Wogule sie turbinka nie załącza. Znalazłem tego przyczyny mianowicie na podszybiu jest taki elektromagnes ciśnieniowy. Ten elektromagnesik nie daje ciśnienia na taki grzybek od turbin. Dałem mu napięcie prosto z akumulatora i sie otworzył. Turbinka zaczeła chdzic lecz przeciez nie może byc na krótko zrobione. Zmierzyłem napięcie w kostce a tu 9V.I tu moja prośba czy moglibyście zobaczyc jakie napięcie dochodzi tam. By może że ten elektromagnesik jest uszkodzony ale najpierw wolę sie spytac zanim kupie nowe. SIlnik to oczywiście 1.9 DID. Wrażie jakby ktoś nie mógł zlokalizowac go moge przesłac fotke tego tylko prosze pomóżcie.
Z góry dzięki i pozdrawiam
Francki |
Ostatnio zmieniony przez cns80 09-03-2009, 08:42, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
|
|