Zamknięty przez: Hubeeert 19-07-2008, 16:11 |
Chyba mnie trafi |
Autor |
Wiadomość |
wojmi1
Mitsumaniak lancer kombi i gal

Auto: lancer combi g37 i c12 galE32
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 18-07-2008, 16:37 Chyba mnie trafi
|
|
|
Od pisze Ci bardzo grzecznie: urzekła mnie Twoja historia
a po ludzku ktoś Ci tą karte wystawia ktoś Ci ją przywozi a Ty nie masz czasu a inni muszą mieć bo Ty pracujesz i jeszcze filtry w colcie
za tydzień jak będe na spocie w Krakowie to ją oddam Adaho
w poniedziałek wyjeżdżam w góry i wracam w niedziele i wisi mi kwestja Twojej karty nie jestem twoim gońcem ani sługą --- Wojmi 1
Dnia 18-07-2008, pią o godzinie 15:19 +0200, woj............. napisał(a):
Dzięki za nr. Jak będzie konieczne to się skontaktuję.
> W tym momencie nie mogę zadzwonić bo jestem do 22 w pracy..
> Nie mam za bardzo czasu odebrać karty osobiście
> Byłbym niezmiernie wdzięczny za przesyłkę pocztą za którą oczywiście zwrócę Ci pieniądze.
>
> Moje dane:
> Wojtek J...
> 32-650 Kęty
> ul W...............
>
> P.S Odpisz na tego e-maila żebym wiedział czy to wyślesz czy jakoś inaczej to załatwimy, ewentualnie możemy umówić się np w oświęcimiu albo gdzieś indziej ale może być ciężko bo ostatnio nie mam na nic czasu..
>
> Muszę wymienić płyny i filtry w moim colcie dlatego karta by mi się bardzo przydała jak najszybciej
>
> Z pozdrowieniami Wojtek "wojtas20" Jura.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zamieszczam bo to sprawa klubowa i na dodatek z rejonu z Kęt do Oświęcimia jest max 15km
Podałem koledze moj nr telefonu karta leży u mnie od Spotu w Piotrowicach gdzie miała być odebrana
Proszę oceńcie |
_________________ lancer 4 wd combi 87, 89 ; c12v 1.5 90, gal E33 90 +e33 |
|
|
|
 |
Adaho_krak
moderator

Auto: Megane GTline
|
Wysłany: 18-07-2008, 17:54
|
|
|
Wojtuś, koleś może faktycznie ma problem z czasem. Są ludzie w naszym regionie którzy odebrali karty pare dni temu (były gotowe na początku maja b.r.), a mają do mnie 2 km. Tak że luzik. Jeśli ciśnienie Ci nie pozwala wytrzymać, to przywieź w/w kartę na spot, ja załatwię sprawę do końca. |
_________________ Nigdy nie mów, że czegoś się nie da zrobić. Ponieważ zawsze znajdzie się taki ktoś, co nie będzie wiedział, że tego się nie da zrobić, I TO ZROBI !!!
Renault Megane Gtline
Piszę poprawnie po polsku. - Przynajmniej się staram
Adam 00302/KMM |
|
|
|
 |
wojmi1

|
Wysłany: 18-07-2008, 18:26
|
|
|
Przepraszam mnie teraz nie będzie przez tydzień ide od poniedziałku w góry z synem
-- dałem mu mailem moj nr telefonu ale on nie miał czasu zadzwonić
jak wróce to zobaczymy |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
|
Wysłany: 18-07-2008, 18:47
|
|
|
wojmi1 jakby Ci to powiedzieć.
Grzecznie to Ty nie odpisałeś.
Nie ma czasu odebrać? Fakt to jego problem. Ty nie musisz mieć czasu, żeby ją wysyłać. Ale to Cię niespecjalnie a właściwie wcale nie upowaznia do pisania w ten sposób: wojmi1 napisał/a: | wisi mi kwestja Twojej karty nie jestem twoim gońcem ani sługą --- Wojmi 1 |
Ludzie są różni. Trudno. Twoje nerwy = Twoja sprawa.
wojmi1 napisał/a: | Proszę oceńcie |
Moja ocena powyżej. |
Just think...
. |
|
|
|
 |
wojmi1

|
Wysłany: 19-07-2008, 12:34
|
|
|
I tu się z Tobą Hubciu zgadzam.
Nie publikuje reszty korespondencji bo nie zamierzam sie usprawiedliwiać ........
Karta lezy w moim sklepie w Oswiecimiu i jest do odbioru od 8 do 18 w tygodniu, w soboty od 8 do 13.00 |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
|
Wysłany: 19-07-2008, 16:07
|
|
|
wojmi1, wojmi1 napisał/a: | Nie publikuje reszty korespondencji bo nie zamierzam sie usprawiedliwiać ........ | poproszę na PW do mnie.
Temat uważam za zamknięty. |
Just think...
. |
|
|
|
 |
|