|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[ALL] Drzwi od Colta do Protona ?? |
Autor |
Wiadomość |
bastek69
Forumowicz
Auto: Proton
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 11-07-2008, 01:04 [ALL] Drzwi od Colta do Protona ??
|
|
|
Witam Panowie Coltomaniacy...
mam pytanie: czy drzwi od Colta CAO będą pasować do Protona 315 Glsi z '98 roku?...
potrzebuje jakieś dorwać bo w moim Protonie niestety drzwi pasażera ktoś nieudolnie wyszpachlował,pomalował i teraz wsio odłazi, pęka i straszy przechodniów ;p.... a szykuje sie do malowania i pasuje się jakoś z tym uporać... szukam wszędzie drzwi ale do Protona nie moge dostać... natomiast jest mnóstwo ofert do Colta a w sumie wyglądają identycznie.
Czy mógłby mi ktoś doradzić fachowo?
ps. czy kupując drzwi "z korbką" będe mieć kłopot z zamontowaniem i podłączeniem elektryki z moich drzwi?
pozdrawiam i z góry dziękuje za pomoc |
Ostatnio zmieniony przez karolgt 15-07-2008, 00:27, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
karolgt
moderator

Auto: Lexus GS430 V8
Pomógł: 35 razy Dołączył: 02 Lip 2006 Posty: 5645 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 11-07-2008, 02:43
|
|
|
faktycznie wyglądaja prawie identycznie.
mozesz sprawdzić w danych katalogowych wymiary czy się zgadzają, chociaz nie wiem czy aż tak dokładne dane uda sie wygrzebać.
w każdym razie, jak nikt nie udzieli Ci odpowiedzi takiej że np. ktoś przełożyl i pasują idealnie, to zapraszam na zlot w Krakowie (np. w ta niedziele), weż linijke czy co tam chcesz do mierzenia, pare coltów napewno będzie i sprawdzisz czy będą pasować. |
|
|
|
 |
bastek69
Forumowicz
Auto: Proton
|
Wysłany: 11-07-2008, 10:43
|
|
|
hehe ... no na zlocik to bym wpadł z chęcia....ale jak narazie to wygląda strasznie mój Protoniak więc troche wstd ;p.... pochwale sie na zlocie jak go obmaluje
ps. dziękuje za zaproszenie;)... |
|
|
|
 |
jolly69
Mitsumaniak

Auto: Carisma '99 1,6 GL +LPG
Pomógł: 1 raz Dołączył: 23 Paź 2007 Posty: 267 Skąd: Pruszków
|
|