|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.6] Kilka pytań |
Autor |
Wiadomość |
maatohewetbi
Forumowicz
Auto: Carisma
|
Wysłany: 12-07-2008, 09:05 [Cari 1.6] Kilka pytań
|
|
|
Witam koledzy.Chciałem na początku się przywitać, bo właśnie wstąpiłem w szeregi posiadaczy Mitsubishi Carisma 1.6 16v. Co prawda moc samochodziku nie przytłacza, ale dla mnie to nie problem.Wcześniej jeździłem BMW 318 i wydawałem na niego całą pensję...No ale do rzeczy. Moja Carisma to 1.6 16v, sedan, rok produkcji 97'. Mam w nim parę szczegółów do zrobienia oraz parę pytań do Was:
-czy można dokupić sam pierścień do biegu wstecznego (ta podnoszona część), bez gałki zmiany biegów?
-gdzie można dokupić podłokietnik, czyli tę klapkę na schowek w tunelu środkowym?
-czy moglibyście mi polecić jakieś tanie sklepy z częściami do Cari?
Za wszystkie odpowiedzi dziękuję a Was serdecznie pozdrawiam. Mam nadzieję,że miło będzie nam się rozmawiało. |
|
|
|
 |
siwek
Mitsumaniak

Auto: Cari 1.6 GL + LPi, Mazda 6 2.0
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 27 razy Dołączył: 18 Lis 2007 Posty: 3382 Skąd: Kozłów Biskupi
|
Wysłany: 12-07-2008, 09:13
|
|
|
maatohewetbi napisał/a: | -gdzie można dokupić podłokietnik, czyli tę klapkę na schowek w tunelu środkowym? |
możesz dokupić nawet na allegro ale ceny to ok 180zł, pomyśl nad dokupieniem uniwersalnego podłokietnika, też ładnie wyglądają i są przydatniejsze
maatohewetbi napisał/a: | -czy moglibyście mi polecić jakieś tanie sklepy z częściami do Cari? | tu masz polecanych sprzedawców
http://forum.mitsumaniaki...cani+sprzedawcy
do tego INTER-CARS gdzie mamy rabat
[ Dodano: 12-07-2008, 09:18 ]
tu masz oryginalny w dość atrakcyjnej cenie
http://allegro.pl/item395...dlokietnik.html |
_________________ "Nie mam nic przeciwko przychodzeniu do pracy, ale te osiem godzin czekania na wyjście to już totalny absurd."
 |
|
|
|
 |
maatohewetbi
Forumowicz
Auto: Carisma
|
Wysłany: 12-07-2008, 10:53
|
|
|
Dzięki za pomoc Widzę,że mogę tutaj liczyć na rzetelną pomoc...
[ Dodano: 12-07-2008, 11:11 ]
A co na temat gałki zmiany biegów?Czy można do niej dokupić sam pierścień, dzięki któremu można "wrzucić" wsteczny? |
|
|
|
 |
siwek
Mitsumaniak

Auto: Cari 1.6 GL + LPi, Mazda 6 2.0
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 27 razy Dołączył: 18 Lis 2007 Posty: 3382 Skąd: Kozłów Biskupi
|
Wysłany: 13-07-2008, 21:58
|
|
|
wydaje mi się ze tak, ale byś musiał poszukać z rozbiórek, wez kilka namiarów z allegro od tych co maja Cari do rozbiórki i się popytaj, może ktoś u nas na forum to ma, musisz sprawdzić w dziale Sprzedam |
_________________ "Nie mam nic przeciwko przychodzeniu do pracy, ale te osiem godzin czekania na wyjście to już totalny absurd."
 |
|
|
|
 |
|
|