|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Pływak spryskiwacza szyb |
Autor |
Wiadomość |
m@rcin
Mitsumaniak
Auto: outlander 2,0 2003r
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 01-07-2008, 22:58 Pływak spryskiwacza szyb
|
|
|
Witam mam problem cały czas świeci mi się kontrolka płynu spryskiwacza szyb a płyn jest.po zdemontowaniu i ponownym włożeniu nadal świeci.co to może być czy on nadal jest zawieszony czy już do wymiany? i jak go wyjąć z tej kostki? bo nie mam pojęcia. Z góry dziękuję i pozdrawiam
ps.
w prawdzie moje autko też stało bez płynu nie wiem jak długo ale jak kupiłem było sucho w zbiorniczku. Po zalaniu płynem lampka zgasła ale po tygodniu znowu się zapaliła i nie wiem co może być przyczyną
[ Dodano: 03-07-2008, 20:46 ]
dziś rozebrałem udało się wyjąć pływak z kostki przeczyściłem kostkę, spryskałem wd40 i lampka zgasła, ale po 10 min znowu się zaświeciła czy ktoś z was miał podobny problem?
[ Dodano: 08-07-2008, 17:58 ]
widzę,że będę musiał sobie sam poradzić z tym problemem... dzięki(chyba nikt z Was się z tym problemem nie spotkał) |
|
|
|
 |
janusz1313 [Usunięty]
|
Wysłany: 26-07-2008, 09:35
|
|
|
Witam.
Miałem podobny problem, po rozebraniu pływaka okazało się że była przerwa
w obwodzie kontaktronu. Po usunięciu przerwy jest ok. Uważaj przy rozbieraniu pływaka bo można uszkodzić oring.
Pozdrawiam
Janusz |
|
|
|
 |
|
|