|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
ciężko wchodzące biegi |
Autor |
Wiadomość |
Sebancisz [Usunięty]
|
Wysłany: 29-07-2008, 20:17 ciężko wchodzące biegi
|
|
|
Mam pewne problemy z opcją "szukaj" (tulejki - brak tematów), więc zapytam jeszcze raz.
Po wymianie tulejek (komplet) mam nadal problemy z wrzucaniem biegów (jedynka i wsteczny - w szczególności). Z tego co pamiętam to coś jeszcze powinno się wymienić przy drążku zmiany biegów , proszę o podanie jak to wygląda, jak się nazywa i ile kosztuje.
Z góry dziękuję za pomoc. |
|
|
|
 |
siwek
Mitsumaniak

Auto: Cari 1.6 GL + LPi, Mazda 6 2.0
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 27 razy Dołączył: 18 Lis 2007 Posty: 3382 Skąd: Kozłów Biskupi
|
Wysłany: 29-07-2008, 20:22
|
|
|
może nie przesmarowałeś tulejek lub za mozno dokręciłeś? |
_________________ "Nie mam nic przeciwko przychodzeniu do pracy, ale te osiem godzin czekania na wyjście to już totalny absurd."
 |
|
|
|
 |
Sebancisz [Usunięty]
|
Wysłany: 29-07-2008, 20:31
|
|
|
Tulejki nie mają luzów za to jest spory luz w na lewarku, żeby zmienić bieg, lewarek muszę maksymalnie wychylać na boki i wykonuję bardzo długie ruchy dźwignią. |
|
|
|
 |
siwek
Mitsumaniak

|
Wysłany: 29-07-2008, 20:53
|
|
|
jeśli wymieniłeś odpowiedznie tulejki i nie dokręciłeś ich zbyt mocno to niżej masz obszerny temat o tulejkach i muszisz sobie poszukać
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=1025 |
_________________ "Nie mam nic przeciwko przychodzeniu do pracy, ale te osiem godzin czekania na wyjście to już totalny absurd."
 |
|
|
|
 |
Sebancisz [Usunięty]
|
Wysłany: 29-07-2008, 21:35
|
|
|
Dzięki kolego, właśnie tego tematu nie mogłem znaleść. Wychodzi na to że muszę podregulować drążek. |
|
|
|
 |
siwek
Mitsumaniak

|
Wysłany: 29-07-2008, 21:45
|
|
|
nie ma za co najważniejsze że mogłem pomóc |
 |
|
|
|
 |
|
|