|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[MSS ALL] [KLIMATYZACJA] Barwnik na rurce |
Autor |
Wiadomość |
zako7
Mitsumaniak 00349/KMM

Auto: Eclipse Cross
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 3 razy Dołączył: 27 Wrz 2006 Posty: 192 Skąd: Jaworzno
|
Wysłany: 01-08-2008, 19:47 [MSS ALL] [KLIMATYZACJA] Barwnik na rurce
|
|
|
Witam!!!!
Mam ogromną prośbę o sprawdzenie w Waszych misiach, rurkę klimatyzacji po lewej stronie zraz przy ściance komory silnika. Zauważyłem na rurce obok zaworu serwisowego (do napełniania) niebieską plamkę i mam dylemat czy to jest wyciek z klimatyzacji (czynnik ma taki barwnik) czy kropka montażowa bo tego koloru używają znacząc elementy po lewej stronie)
Czy Wy też macie taką kropkę??? Jeżeli tak to jest kropka montażowa , jeżeli nie to mam wyciek
Pozdrawiam Piotr |
Ostatnio zmieniony przez cns80 09-03-2009, 09:30, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Jacech1 [Usunięty]
|
Wysłany: 03-08-2008, 21:16
|
|
|
Raczej to nie wyciek, przy rozszczelnieniu wywali ci wszystko z układu tam jest duże ciśnienie czynnika. Jeśli klima dział to jest ok. |
|
|
|
 |
markostar
Forumowicz

Auto: Space Star 1.3 2003 i Colt 1.3
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 5 razy Dołączył: 08 Wrz 2007 Posty: 63 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 05-08-2008, 00:55
|
|
|
Też mam w tym miejscu niebieski znacznik, u mnie wyraźnie widać że jest to specjalnie zaznaczone (coś na podobieństwo mazgnięcia niebieskim pisakiem) - dopiero po Twoim poście zwróciłem na to uwagę |
|
 |
|
|