|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Potrzebuje rozpórke. |
Autor |
Wiadomość |
DEDOOR [Usunięty]
|
Wysłany: 08-07-2008, 12:06 Potrzebuje rozpórke.
|
|
|
Witam wszystkich MManiakow.
Poszukuje warsztatu lub jakiegos rzemieslika aby mi zrobil rozpórke kielichow przednich do colta89
Bardzo prosze o jakies pomysly!
pozdr |
|
|
|
 |
Alexander [Usunięty]
|
Wysłany: 08-07-2008, 14:18
|
|
|
zapytaj Hugo bo ona zdaje się dorabiał na własną rekę to może Ci powie co i jak. Wprawdzie jest z wielkopolski i dorabiał do CA0 a nie CJ0 ale zawsze coś wie:) |
|
|
|
 |
Browar [Usunięty]
|
Wysłany: 13-07-2008, 17:33
|
|
|
juz nic nie wie bo sie pozbyl jajka -pytalem :/ |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 13-07-2008, 19:18
|
|
|
Alexander, Colt z 89 roku to C5x a ten konkretny to C53A 4G61T |
Just think...
. |
|
|
|
 |
Alexander [Usunięty]
|
Wysłany: 13-07-2008, 23:39
|
|
|
Hubeeert, tak wiem, mi chodziło tylko o to, że skoro Hugo robił powiedzmy, że na zamówienie, to może poda szczególy jak to się odbyło i dedoor będzie mógł zrobic analogicznie, tylko z innymi wymiarami |
|
|
|
 |
Filip_S [Usunięty]
|
|
|
|
 |
DEDOOR [Usunięty]
|
Wysłany: 17-07-2008, 14:21
|
|
|
dzieki koledzy.
cos z tym musze zrobic, od czegos dopasowac bo nie idzie dostac do tego modelu. |
|
|
|
 |
Browar [Usunięty]
|
Wysłany: 03-09-2008, 14:24
|
|
|
Filip_S napisał/a: | http://www.teddymotorsport.com/rozporki.html tu można popytać, sklep na moim osiedlu, który dostarcza sprzęt wielu zespołom rajdowym. |
moj kumpel - pytalem odsylaja mnie do rzemieslnika - siekierka, nsr kowalski
ogolnie nie do dostania :/ niestety.Tylko evo oraz clipery nic wiecej... |
|
|
|
 |
DEDOOR [Usunięty]
|
Wysłany: 03-09-2008, 18:55
|
|
|
Dzieki juz mam namiary
pozdro
[ Dodano: 30-10-2008, 15:09 ]
Dla zainteresowanych rozporka cena regulowanej do przodu w colcie c53a to ok 200zl w Krakowie.
POzdrawiam |
|
|
|
 |
|
|