|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Hubeeert 23-03-2007, 00:38 |
Gdzie jest czujnik temeratury silnika - proszę o pomoc |
Autor |
Wiadomość |
siwy [Usunięty]
|
Wysłany: 16-12-2005, 17:57 Gdzie jest czujnik temeratury silnika - proszę o pomoc
|
|
|
Witam !!!
Czy ktoś mi może powiedzieć gdzie się znajduje czujnik temperatury silnika w mitsubishi colt ’89 1.5 i czy po wymianie go trzeba coś zrobić np. zresetować „komputer” albo coś w tym stylu i jak to zrobić proszę bardzo o pomoc (za zdjęcia albo jakiś rysunek będę wdzięczny nie znam się na autach więc jak najabrdziej przyjmę)
Dzięki i pozdrawiam |
|
|
|
 |
kochajj
Mitsumaniak

Auto: NISSAN
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 20 razy Dołączył: 04 Kwi 2005 Posty: 2024 Skąd: z daleka
|
Wysłany: 16-12-2005, 18:46
|
|
|
w okolicy termostatu... nie jestem pewen ale 2 kabelki od niego idą... powinienes mieć tam jeszcze czujnik do wskaznika na zegarach-1 kabelek |
|
|
|
 |
marqs_b [Usunięty]
|
Wysłany: 17-12-2005, 22:40
|
|
|
Witam Serdecznie
Mogę polecić Ci bardzo dobrą stronę kolegi z klubu, Krzyżaka:
http://www.mitsubishifan.webpark.pl/
na której znajdziesz to czego szukasz, znajduje się tam zdjęcie silnika, lecz innego niż Twój, ale myśle, że ułatwi to odnalezienie czujnika u Ciebie.
PS. wg. zdjęcia znajduje sie w położeniu E, przed termostatem.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
kristo12345 [Usunięty]
|
Wysłany: 09-05-2006, 19:29
|
|
|
no ja tez mam problem ale bez małego z jednym kablem nie odpali a ten drugi mam zjabany i chyba wentylato nie działa przez to |
|
|
|
 |
|
|