Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Dewagacje na temat alternatywnych mechaników
Autor Wiadomość
Browar
[Usunięty]

Wysłany: 09-08-2008, 11:59   

podajcie mu jeszcze alternatywne godne polecenia miejsca,Ja tez bym to potrzebowal zrobic tyle ze teraz Leszka nie ma...

Adaho_krak 
moderator

Auto: Megane GTline
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 11-08-2008, 00:11   

Browar napisał/a:
podajcie mu jeszcze alternatywne godne polecenia miejsca,Ja tez bym to potrzebowal zrobic tyle ze teraz Leszka nie ma...

A znasz takie to podaj, bo ja zanim trafiłem do Leszka to 3 mc jeździłem po Krk żeby jakiś alternatywny meches ustawił mi wolne obroty. Kosztowało mnie to sporo kasy i żadnemu się nie udało, a duża część miała choć odwagę powiedzieć że japońców nie robi. W końcu trafiłem do Leszka który zdjagnozował uszkodzony silniczek krokowy w 5 sec. A w/w kolesie obroty w Ecli regulowali śrubą na przepustnicy. Dzięki Leszkowi mój Ecli rano odpala i śmiga od 2 lat bezawaryjnie, dbam tylko o przegląd co 10tkm i jest lux. I dlatego NIE MA DLA MNIE ALTERNATYWNYCH MIEJSC, które mógłbym polecić z czystym sumieniem.

Renault Megane Gtline
Piszę poprawnie po polsku
. - Przynajmniej się staram :)

Adam 00302/KMM

Browar
[Usunięty]

Wysłany: 11-08-2008, 12:49   

Adas prosze cie nie naskakuj w ten sposob, to jest kolejny temat w ktorym sie cisnieniujesz.To nie ma sensu.Jezeli nie rozumiesz mojej mysli to b. prosze nie wypowiadaj sie.Temat uwazam za zakonczony
pozdrawiam
bwr

Adaho_krak 
moderator

Wysłany: 11-08-2008, 13:19   

Browar napisał/a:
Adas prosze cie nie naskakuj w ten sposob

Jedyną osobą która naskakuje jesteś TY.

Browar napisał/a:
to jest kolejny temat w ktorym sie cisnieniujesz

Ja się absolutnie nie ciśnieniuje.
Browar napisał/a:
To nie ma sensu

Sensu to to nie miało od początku.

Browar napisał/a:
Jezeli nie rozumiesz mojej mysli

Każdy rozumie temat tak jak on jest napisany, jeśli chciałeś coś innego przekazać to napisz to w inny sposób.
Browar napisał/a:
to b. prosze nie wypowiadaj sie.

No kolego forum właśnie służy do wymiany opini. Moja na ten temat jest właśnie taka.
Browar napisał/a:
Temat uwazam za zakonczony

A ja uważam że był niepotrzebny. I dlatego wydzieliłem do osobnego wątku, już po raz kolejny to samo. Za następne OT bedzie pasek, obiecuje.

Renault Megane Gtline

Adam 00302/KMM

Browar
[Usunięty]

Wysłany: 11-08-2008, 20:07   

dobrze Panie moderatorze - przekaz zrozumiany - dziekuje za wspolprace
bwr

JackD
[Usunięty]

Wysłany: 11-08-2008, 23:03   

Podobnie jak Adaho_krak nie mam innych godnych polecenia MECHANIKÓW /z dużej litery/. Mam blacharza i lakiernika w jednej osobie, któremu powierzam autko w ciemno i nie zrobi żadnej fuszerki, po prostu nie przepuści żadnego drobiazgu. Nie mówię że jest tani, ale coś za coś.
Co do mechaników innych niż Leszek to "czarna dziura", a to dlatego, że Leszek robi szybko, odpowiednio tanio i solidnie.... koniec kropka.
Pozdrawiam.

GOLDI
[Usunięty]

Wysłany: 12-08-2008, 22:45   

polecil bym PXS ale to cos wiecej niz zwykly serwis :>

Browar
[Usunięty]

Wysłany: 13-08-2008, 00:11   

GOLDI, dla niewtajemniczonych - jasniej :)

Adaho_krak 
moderator

Wysłany: 13-08-2008, 09:44   

GOLDI napisał/a:
polecil bym PXS ale to cos wiecej niz zwykly serwis :>
Browar napisał/a:
GOLDI, dla niewtajemniczonych - jasniej

http://www.projektxs.pl/

Nie wiem, nie byłem. Co do fachowości chwalony serwis. Mnie osobiście odstraszyły ceny.

Renault Megane Gtline

Adam 00302/KMM

Odpowiedz do tematu