[CAxA] Biper świateł |
Autor |
Wiadomość |
Mateo567 [Usunięty]
|
Wysłany: 25-08-2007, 15:41 [CAxA] Biper świateł
|
|
|
witam mam pytanie do was chodzi mi o biper od swiatel, byl montowany on oryginalnie w colcie ?? u mnie nie ma dlatego pytam pozdroo a wlasnie jezeli jest to gdzie ??? |
Ostatnio zmieniony przez karolgt 25-08-2008, 20:27, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
 |
sruba
m3m&mitsumaniak football is a drug
Auto: Toyota Auris II TS
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 11 razy Dołączył: 14 Wrz 2005 Posty: 5702 Skąd: Wolne Miasto Gdańsk
|
|
|
|
 |
Mateo567 [Usunięty]
|
Wysłany: 28-08-2007, 20:52
|
|
|
wiem patrzylem ale tam nie pisze czy jest oryginalnie montowany czy nie no chyba ze sie myle pozdr |
|
|
|
 |
sruba
|
Wysłany: 28-08-2007, 22:00
|
|
|
glowy nie dam, ale zdaje sie, ze wszystkie ca0 mialy biper |
|
 |
SlaVkoEg [Usunięty]
|
Wysłany: 28-08-2007, 22:03
|
|
|
moj np. nie ma |
|
|
|
 |
xbiedron [Usunięty]
|
Wysłany: 02-09-2007, 14:31
|
|
|
Moj CA0 95r ma biperek, ale tez mam z nim probley. Mianowice raz działa a raz nie działa od strony kierowcy. Podejrzewam okablowanie. W przyszyłm tygodniu bede rozbierał konsole przednią i wtedy napisze co była przyczyną.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
sruba
|
Wysłany: 02-09-2007, 20:25
|
|
|
biper jak działa, to tylko od strony kierowcy.
a moze nie dzialac, nie ze wzgledu na okablowanie i sam biper, a krancowke w drzwiach. jak jest skopana i nie daje sygnalu (zapala Ci sie lampka oswietlenia przy otwieraniu drzwi?), to biper nie zadziala... |
|
 |
xbiedron [Usunięty]
|
Wysłany: 03-09-2007, 12:36
|
|
|
Biperek działa bo jak otwieram drzwi od strony pasażera to piszczy i kontrolka otwartych drzwi się swieci. Jak juz pisałem wczesniej biperek raz działa a raz nie (drzwi od strony kierowcy).
Tak jak napisałeś może to też byc problem krańcówki. Jeszcze niczego nie rozbierałem. |
|
|
|
 |
SlaVkoEg [Usunięty]
|
Wysłany: 07-08-2008, 21:45
|
|
|
Odswiezam temat poniewaz mam przepalony biper i juz zdarzylo mi sie ze zostawilem zapalone swiatla i rozladowal mi sie akumulator :/ chcialbym go wymienic ale nie wiem gdzie i czego szukac. Ma ktos moze jakies zdjecie jak on wyglada. Czy to jest jakis glosniczek czy cos w stylu przekaznika, oraz czy bedzie pasowal od innego samochodu, np. mondeo MK I?? |
|
|
|
 |
Jogurt
Mitsumaniak

Auto: CA4A & EA5W
Pomógł: 24 razy Dołączył: 21 Wrz 2006 Posty: 2554 Skąd: Tychy
|
Wysłany: 07-08-2008, 22:24
|
|
|
SlaVkoEg, idz do pierwszego lepszego marketu lub sklepu motoryzacyjnego i zapytaj o brzeczek do świateł. u mnie kosztuje ok 9pln |
_________________ CA0
Galant II |
|
|
|
 |
SlaVkoEg [Usunięty]
|
Wysłany: 07-08-2008, 23:26
|
|
|
no tak ale ja nie chce brzeczka ktory bedzie piszczal jak rozciagniety balon Kumpel ma w mondeo taki calkiem mily dla ucha a ze samochód jest na sprzedaz to chce mu go wymontowac hehe bedzie pasowal?? no i najwazniejsze pytanie to gdzie sie znajduje brzeczek w colcie?? |
|
|
|
 |
|