Mitsubishi Diamante - Bochnia |
Autor |
Wiadomość |
asmo [Usunięty]
|
|
|
|
 |
Robson86
Forumowicz Life is a Race

Auto: Carisma GDI Elegance
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 216 razy Dołączył: 13 Sie 2006 Posty: 4858 Skąd: Kielce
|
Wysłany: 30-07-2008, 14:39
|
|
|
Witam kolege z Kielc
Autko wydaje sie byc w niezlym stanie (wizualnie) ciekawe co pod maska...
Auto sprowadzone (prawdopodobnie ze stanow-o czym swiadczy chociazby licznik w milach)
Lakier wydaje sie byc nie zniczony, ciezko na zdjeciach wychwycic stan blacharki czy rownoromiernosci scczelin...
Mysle ze wart obejrzenia
PS. zapraszam kolege do podforum świętokrzykiego
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewforum.php?f=64
Mamy w kielcach jedna sigme wiec w razie czego moglys sobie ja zobaczyc na spocie
pozdroo |
_________________ Robson- Kielce
Mitsubishi Carisma GDI Elegance
-00149/KMM -
 |
|
|
|
 |
grzesiekkbc
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Diamante
|
Wysłany: 22-08-2008, 10:06
|
|
|
Samochód zostaje w rodzinie, miałem go sprzedać ale co kto przyjechał to marudził żeby utargować 1000zł-2000zł. Autko jest naprawde w dobrym stanie i jak mam go oddac za grosze to wole nim jeździć dalej, chce teraz kupić mu alu 18" delikatnie obniżyć i cieszyć sie niezawodnością. |
|
|
|
 |
zbyszek05
Forumowicz balcer
Auto: mitsubishi sigma 3.0 v6 24 M/T
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 15 razy Dołączył: 04 Cze 2007 Posty: 1236 Skąd: Zambrow
|
Wysłany: 23-08-2008, 21:06
|
|
|
i tak trzymać ...reasumując czy sprzedając auto za 10000 i dokładając par ę tyśków kupisz coś tak dużego z takimi parametrami i wypasem i jeszcze żeby nie rdzewiało ???? może te auta są nietypowe ale bardzo wygodne .pakowne i szybkie jak na swoje wymiary przy czym mało palą benzyny czy gazu .następne auto może być tylko młodsze rocznikiem ale też trzeba je póżniej doinwestować a 1000-2000 tys. opuścić na cenie to jest kupa grosza....masz rację ładuj fele konkret i autko bajka a najlepsze w tym wszystkim będzie to i jest że gdzie tego nie postawisz to i tak każdy zwraca uwagę ........ |
_________________ 6g72 - DOHC - sprzedana - ale rozgladam się za następną Obecnie Yaris 1.5 VVT-i turbosport 150KM
 |
|
|
|
 |
|