|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
czerwony lakier carisma - renowacja, polerowanie, odnowienie |
Autor |
Wiadomość |
szuwar
Mitsumaniak

Auto: Wiking
Zaproszone osoby: 1
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 6 razy Dołączył: 27 Kwi 2011 Posty: 2655 Skąd: Koszalin
|
Wysłany: 03-10-2011, 08:38 czerwony lakier carisma - renowacja, polerowanie, odnowienie
|
|
|
Witam, od naszego zlotu na Wawrzkowiźnie mam problem z lakierem na swojej strzale ....
po myjni zlotowej !!! strasznie wyblakł i są widoczne jasne przebarwienia, oraz jakby zacieki .... szczególnie na masce, reszta po szybkim przejechaniu pastą TEMPO odzyskała wcześniejszy wygląd, choć jeszcze nie to co było ....
proszę o poradę, co mogłoby przywrócić wcześniejszy efekt na dłużej, wcześniej myłem ją na niejednej myjni i wszystko było ok, a Panowie z myjni jak dobrze pamiętam beemka nie bardzo mają pojęcie o myjni, środek do felg i będzie ładnie schodzić !!! - ale to inna sprawa..
są jakieś pasty, zabiegi o które można się pokusić ? posiadam polerkę 1100-1800obr więc mogę potestować ... będę wdzięczny za kreatywne podpowiedzi ... |
_________________ VOLVO S80 T6 AWD |
|
|
|
 |
fergul11
Mitsumaniak

Auto: EA2A-'98 2.0pb
Kraj/Country: Ireland
Pomógł: 1 raz Dołączył: 09 Wrz 2009 Posty: 2372 Skąd: Co.Clare
|
|