|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: Kmer 16-10-2009, 18:30 |
ratunku GLX |
Autor |
Wiadomość |
corker [Usunięty]
|
Wysłany: 09-08-2008, 21:52 ratunku GLX
|
|
|
Szanowne grono .
Tydzień temu kupiłem Galanta z holandii , sprowadziłem go . Przed kupnem oglądałem z każdej strony . szczelinki ,napisy ,rudą ,silniczek ,lakierek ,wsio wyglądało ok. Aż tu wczoraj robiłem antenę bo coś nie domagała , zamykam klapę i mym oczom ujawnia się napis ma tylnej klapie Mitsubishi po lewej ,Galant po środku ,no i kude "GLX" po prawej . Proszę powiedzcie iż istniała wersja GLX bo przeszukałem kilka stron handlujących autami oglądałem tyły i wszędzie jest GLS. Czyżby ktoś coś robił z tylną klapą , lakier i szczeliny wyglądają ok , od spodu ok . Podaję wam również VIN numer JMBSNEA2AVZ007109 .Proszę odpowiedzcie . |
|
|
|
 |
KamilR10
Mitsumaniak

Auto: Galant Avance
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 29 Mar 2008 Posty: 791 Skąd: Okolice Międzyrzecza
|
Wysłany: 09-08-2008, 22:28
|
|
|
Ja widzialem chyba 2 GLX na allegro ale juz kilka miesiecy temu. Tez z Holandii i mialy zamontowany gaz |
|
|
|
 |
corker [Usunięty]
|
Wysłany: 10-08-2008, 11:22
|
|
|
Dobra , wielkie dzięki . Trzęsącą się ręką , z potem na czole , pełnymi gatkami odczytałem manuala przy ciągle zawieszającym się pedeefie . I ... były wersje GLX i GLS i oczywiście v6.
Kamień z serca spadł. Doczytałem także iż moja wersja tzn.GLX jest o 20KG lżejsza i o 10KM/h szybsza. Z czego wynika ta mniejsza waga to nie wiem , 5KG to bym znalazł . Nie mam elektrycznych szyb z tyłu czyli jakieś 3 kg na mechanizm odpada , nie mam przeciwmgielnych w spoilerze przednim więc kolejne 2 kg odpada .Co jeszcze nie wiem lecz najważniejsze że ewentualnemu lakiernikowi ,czego nie podejrzewam że takowy istniał ,literki sie nie po kokićkały.
[ Dodano: 27-08-2008, 20:55 ]
jeszcze raz pozwolę sobie powtórzyć pytanie .
Czy ktoś wie jakie są różnice w pomiędzy Galantem EA2A wersja GLX a GLS .
Ja zauważyłem brak:
-przeciwmgielnych przednich
-poduszek bocznych
-el. szyb z tyłu
-nie ma płynnej regulacji wycieraczek
Może ktoś posiada GLX'a proszę o kontakt |
|
|
|
 |
|
|