|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Co myślicie o tym aucie? |
Autor |
Wiadomość |
jacek11
Mitsumaniak Yatsu~eku
Auto: EA2W Żółwik, Outlander CW8W
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 122 razy Dołączył: 07 Lis 2007 Posty: 11184 Skąd: Radomsko
|
|
|
|
 |
sebi629
Forumowicz TAXI Sigma - Jedyna
Auto: sigma '94 24v
Pomógł: 4 razy Dołączył: 05 Wrz 2007 Posty: 109 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 12-08-2008, 14:18
|
|
|
Cześc.
Byłem u tego pana i oglądałem to auto i dlatego z czystym sumieniem moge Ci powiedziec ZAPOMNIJ O TYM SZROCIE!!!!!!! Auto nie jest warte nawet 4000zł. Popros go o zdjęcia wnetrza. Wyglada fatalnie. Na skórzanych siedzeniach nie ma już skóry a sa tylko pękniecia w niej. Podsufitka porwana i brudna jakby miesiąc lezala na poligonie dla czołgów. Zawieszenie wali jak nie wiem co. Instalacja gazowa wygląda jakby ją ktoś tam poprostu wrzucił i to z dobrych kilku metrów. Ogólnie auto strasznie zaniedbane i trzeba w nie wsadzic jakies 5000zł zeby wyglądalo do ludzi. Szczerze odradzam. Popros faceta o zdjecia wnetrza w dobrej rozdzielczosci to sam sie przekonasz.
Pozdrawiam Sebek |
|
|
|
 |
jacek11
Mitsumaniak Yatsu~eku
Auto: EA2W Żółwik, Outlander CW8W
Pomógł: 122 razy Dołączył: 07 Lis 2007 Posty: 11184 Skąd: Radomsko
|
Wysłany: 12-08-2008, 17:29
|
|
|
Dzięki serdeczne kolego.
Oszczędziłeś nam kilkaset kilosów drogi.
Pozdrawiam.
Poszukiwania trwają,więc pewnie jeszcze zapytam |
|
|
|
 |
sebi629
Forumowicz TAXI Sigma - Jedyna
Auto: sigma '94 24v
Pomógł: 4 razy Dołączył: 05 Wrz 2007 Posty: 109 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 12-08-2008, 17:44
|
|
|
Ja nie zapytałem i dlatego w swoim czasie strzeliłem kilkaset km na darmo i dlatego teraz ostrzegam.
pozdro |
|
|
|
 |
|
|