|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.9TD] Przyciemnienie reflektorów przednich |
Autor |
Wiadomość |
marty29 [Usunięty]
|
Wysłany: 11-08-2008, 07:45 [Cari 1.9TD] Przyciemnienie reflektorów przednich
|
|
|
Cześć,
Obecnie w swojej Cari mam lampy przednie z "chromowanym" wykończeniem w środku. Widziałem już kilka modeli ze światełkami, które miały czarne wykończenie za kloszem lampy ( świetnie to wygląda ). Znalazłem takie lampy na allegro, ale używki kosztują około 400 zł za komplet. Wiem, że co niektórzy mają swoje patenty na przeróbkę lamp na te ciemne. Ktoś z was mam może dokładniejsze info jak to można zrobić we własnym zakresie?
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Geloo_Jedi [Usunięty]
|
Wysłany: 13-08-2008, 09:55
|
|
|
daruj sobie przerabianie we własnym zakresie, lepiej kupić ciemne, sprzedać jasne i po sprawie. Ale wiesz, że ciemne gorzej świecą? |
|
|
|
 |
marty29 [Usunięty]
|
Wysłany: 13-08-2008, 14:19
|
|
|
Nie miałem okazji widzieć jak świecą. Jeżeli tak jest faktycznie, to chyba nie będę zmieniał lamp.
Dzięki |
|
|
|
 |
|
|