Przesunięty przez: Bzyk_R1 01-12-2017, 20:18 |
niedźwiedź leśny |
Autor |
Wiadomość |
kordiank2
Mitsumaniak MojTytułJestZaDługi
Auto: eclipse 4G
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 9 razy Dołączył: 11 Maj 2005 Posty: 704 Skąd: Boćki - podlaskie
|
Wysłany: 14-08-2008, 19:40 niedźwiedź leśny
|
|
|
zapraszam do odwiedzin galerii mojego outka. na razie zaczyna się trochę nietypowo, ale z każdym tygodniem będzie się rozwijać. jeśli coś was "wzruszy" - komentujcie pod fotkami.
wkrótce galeria poszerzy się o zdjęcia wszystkich moich miśków: galant'95, sigma'94, colt'98, celeste'80...
klik lub guzik "galeria" poniżej |
_________________ taka prawda i lepiej naucz się w zgodzie z nią żyć - zapamiętaj: jest jak jest, nie jak powinno być
DZIEŁA na SZTUKI |
|
|
|
 |
KowaliK
Mitsumaniak 01339/KMM
Auto: JDM's
Pomógł: 6 razy Dołączył: 06 Sty 2008 Posty: 990 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 14-08-2008, 23:07
|
|
|
A może stworzyć jeden temat który będzie zbiorem zdjęć Outlanderów wszystkich generacji? Taka mała galeria bez zbędnego latania po internecie w celu znalezienia fajnej tapety na pulpit.
A co do Twoich zdjęć Kordianku... wybrałeś bardzo fajne miejsce i dobrą porę do robienia zdjęć tylko dlaczego jest jedno zdjęcie całego auta?! |
|
 |
kordiank2
|
Wysłany: 15-08-2008, 11:12
|
|
|
jak pisałem - wkrótce będzie więcej i chciałem zacząć trochę tajemniczo - wiesz, taki suspens. no, do hiczkoka to mi co nieco brakuje, ale zobacz jest jakiś efekt, prawda, że chciałoby się więcej i całego outka...
pomysł z galerią - dobra rzecz. niby jest ta klubowa z wejściem ze strony głównej, ale słabo chodzi, źle się wyszukuje, ma jakieś przerwy w działaniu. wydaje mi się, że galeria powinna być bliżej forum z podziałem na modele, z możliwością bardziej zaawansowanego wyszukiwania - czy to po nicku, czy po roczniku. |
_________________ taka prawda i lepiej naucz się w zgodzie z nią żyć - zapamiętaj: jest jak jest, nie jak powinno być
DZIEŁA na SZTUKI |
|
|
|
 |
Hiszpan
Mitsumaniak

Auto: Outlander II Int+ Honda ST1100
Pomógł: 19 razy Dołączył: 12 Wrz 2007 Posty: 1564 Skąd: Rzeszów
|
Wysłany: 16-08-2008, 14:08
|
|
|
kordiank2 napisał/a: | pomysł z galerią - dobra rzecz. niby jest ta klubowa z wejściem ze strony głównej, ale słabo chodzi, źle się wyszukuje, ma jakieś przerwy w działaniu. wydaje mi się, że galeria powinna być bliżej forum z podziałem na modele, z możliwością bardziej zaawansowanego wyszukiwania - czy to po nicku, czy po roczniku. | Może warto ten pomysł zgłosić adminowi
Jeśli byłaby akceptacja może akurat uda się takie coś zrobić na nowym forum |
_________________ Pewien motocyklista z Tarnowa do policjanta: Paaanie! Diabeł mnie opętał...
Staram się pisać poprawnie po polsku
Nigdy nie dyskutuj z idiotą, bo najpierw zniży Cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem.
 |
|
|
|
 |
KowaliK
Mitsumaniak 01339/KMM
|
Wysłany: 16-08-2008, 14:48
|
|
|
Przepraszam ale nie jestem w temacie-jakim nowym forum? |
|
 |
Hiszpan
Mitsumaniak

Auto: Outlander II Int+ Honda ST1100
Pomógł: 19 razy Dołączył: 12 Wrz 2007 Posty: 1564 Skąd: Rzeszów
|
Wysłany: 16-08-2008, 14:57
|
|
|
W związku z problemami z obecnym serwerem trwają testy z innym, tylko i wyłącznie po to, aby usprawnić działanie naszego forum
Jak już będą jakieś konkrety to na pewno wszyscy zostaną poinformowani
KowaliK, jak byś chciał się dowiedzieć coś więcej to polecam ten temat |
_________________ Pewien motocyklista z Tarnowa do policjanta: Paaanie! Diabeł mnie opętał...
Staram się pisać poprawnie po polsku
Nigdy nie dyskutuj z idiotą, bo najpierw zniży Cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem.
 |
|
|
|
 |
kordiank2
|
Wysłany: 16-08-2008, 18:49
|
|
|
Hiszpan napisał/a: | KowaliK, jak byś chciał się dowiedzieć coś więcej to polecam ten temat |
no właśnie, bo w tym temacie chciałem zaprosić do swojej galerii, a tu się OT robi... |
DZIEŁA na SZTUKI |
|
|
|
 |
KowaliK
Mitsumaniak 01339/KMM
|
Wysłany: 16-08-2008, 19:21
|
|
|
kordiank2 napisał/a: | Hiszpan napisał/a: | KowaliK, jak byś chciał się dowiedzieć coś więcej to polecam ten temat |
no właśnie, bo w tym temacie chciałem zaprosić do swojej galerii, a tu się OT robi... |
Zrób więcej zdjęć z zewnątrz to porozmawiamy. |
|
 |
kordiank2
|
Wysłany: 16-08-2008, 19:39
|
|
|
czekam, aż mi synio płytkę z fotkami przywiezie do szpitala - jakoś ciągle zapomina, urwis |
DZIEŁA na SZTUKI |
|
|
|
 |
|