|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Carisma] jak wyciągnąć zewnętrzną uszczelkę przy szybie? |
Autor |
Wiadomość |
Rafal_Katowice
Nowy Forumowicz

Auto: Carisma 1.8 GDI, DYNAMICS,'00
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 20-08-2008, 20:34 [Carisma] jak wyciągnąć zewnętrzną uszczelkę przy szybie?
|
|
|
czesc,
możecie mi powiedzieć jak się zdejmuje uszczelkę, która zaznaczyłem na zdjęciu? Z tego co wiedze w service manual to w miejscu numer 2 jest śrubka. zeby sie do niej dostać to chyba musze wyciągnąć podobną uszczelkę od wewnętrznej strony? i też pytanie jak? Po prostu wyszarpać ją pionowo do góry? a potem odkręcić śrubke i też pionowo do góry?
uszczelka sie wygieła, bo spadła na nią kulka lodu prawie wielkości piłki do tenisa takie u nas ostatnio w Katowicach lecą z nieba... przednia szyba pęknięta, dach raczej do szpachlowania i malowania. To przynajmniej sobie uszczelke sam wyprostuje
Przy okazji: czy przednia szyba z wersji przed liftingiem pasuje do wersji po liftingu?
pozdrawiam
Rafal |
_________________ mój pierwszy samochód... moja pierwsza Cari...
- Lataj nisko i powoli! - jak mówiła babcia do wnuczka pilota.
 |
|
|
|
 |
|
|