| 

|  | Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki 

|  |  

| Ogłoszenie |  
         |   
 W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
 Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
 Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
 |  

| [Cari 1.8 GDI] sprzęgło jakiej firmy polecacie? |  
      | Autor | Wiadomość |  
      | Petros   Nowy Forumowicz

Auto: Carisma 1.8 GDI LS 98'
 Kraj/Country: Polska

| 

|  Wysłany: 20-08-2008, 12:49   [Cari 1.8 GDI] sprzęgło jakiej firmy polecacie? |   
 |  
               | 
 |  
               | Witam wszystkich kolegów jestem nowym świeżo upieczonym forumnowiczem jak i posiadaczem Carismy jak w temacie 1,8 GDI 98'. Auto kupiłem ze spalonym sprzęgłem i mam pytanie ponieważ spłukałem się troche samym zakupem auta a sprzęgło pasowałoby zrobić czy możecie polecić jakąś tańszą ale nie najgorszą markę? Co sądzicie na tamat firmy Japan Line?? Jeżeli zgrzeszyłem i taki temat już istnieje to proszę o wybaczenie i linka. Nie umiem jeszcze w pełni poruszać się po forum a przez lupkę próbowałem coś wyszukać ale bez powodzenia. Z góry dzięki za podpowiedzi.
 |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | czekoladka_1981   Mitsumaniak

Auto: EA5W 2,5V6 '98
 Pomogła: 150 razy

| 

|  Wysłany: 20-08-2008, 13:35 |   
 |  
               | 
 |  
               |  	  | Petros napisał/a: |  	  | Auto kupiłem ze spalonym sprzęgłem i mam pytanie ponieważ spłukałem się troche samym zakupem auta a sprzęgło pasowałoby zrobić czy możecie polecić jakąś tańszą ale nie najgorszą markę? | 
 Kpl. sprzęgło DAIKIN
 Zadzwoń do:
 Japaneze
 Marek Malik: (42)215 44 02/ 602 224 584 doradzi i ma najtaniej
 |  
				| _________________ 
  Piszę poprawnie po polsku. pozdrawiam
 Renata
 EA5W

|  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | Petros   Nowy Forumowicz

Auto: Carisma 1.8 GDI LS 98'

| 

|  Wysłany: 20-08-2008, 20:57 |   
 |  
               | 
 |  
               | Dzięki wielkie Czekoladko za informację jutro z rana zadzwonię do Marka. |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      |  |  |