|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[CJ4A 1.6] Przekładnia kierownicza |
Autor |
Wiadomość |
Aquila [Usunięty]
|
Wysłany: 27-08-2008, 22:00 [CJ4A 1.6] Przekładnia kierownicza
|
|
|
Witam.
Ostatnio oglądałem Colta na kanale i zobaczyłem, że cieknie mi z przekładni kierowniczej. Cały wahacz jest w oleju :/
Czy można kupić jakieś uszczelniacze? Jak to wygląda?
Proszę o jakieś rady. |
|
|
|
 |
gregorbu [Usunięty]
|
Wysłany: 28-08-2008, 09:40
|
|
|
Można regenerować maglownicę ale wyjdzie drożej niż zakup nowej (używanej). Proponuję zatem zakup używki w dobrym stanie. Możesz zamieścić ogłoszenie choćby na forum - dział "Kupię". |
|
|
|
 |
Aquila [Usunięty]
|
Wysłany: 29-08-2008, 12:32
|
|
|
A nie ma jakiegoś zestawu uszczelniaczy do kupienia? Czy może trzeba samemu dorabiać? Mam znajomego mechanika, który mógłby mi to zrobić.
Może ktoś ma listę jakich uszczelek potrzeba (czy co tam jest potrzebne, niestety nie znam się na tym).
Moja maglownica poza tym jest sprawna i nie chciałbym jej raczej zmieniać, gdyż może trafić się znów cieknąca. |
|
|
|
 |
|
|