|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Swap klimatyzacji Galant-Eclipse + tempomat. |
Autor |
Wiadomość |
Serek
Mitsumaniak

Auto: Grand Voyager Limited AWD
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 36 razy Dołączył: 17 Maj 2005 Posty: 1597 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 30-08-2008, 15:14 Swap klimatyzacji Galant-Eclipse + tempomat.
|
|
|
Czy macie takie doświadczenia montażowe? Znalazłem osobę, która posiada kompletną instalację klimatyzacji oraz tempomatu wyjętą żywcem z Mitsubishi Eclipse 1G. Ponieważ cena nie jest wygórowana pomyślałem o nabyciu zestawu i montażu u siebie w Galancie E39A.
Zastanawia mnie podobieństwo elementów montażowych (przewody, puszka nawiewu, chłodnica, parownik, itp. a także elementów samego tempomatu).
Jeżeli z tego kompletu jedynie część podzespołów będzie pasować plug&play to na razie odpuszczę. Jeżeli jednak można je zamontować wszystkie w oryginalne miejsca bez kompletowania tych samych części z innego Galanta to byłoby fajnie.
Co Wy na to?
P.S. Oczywiście service manual jest pod ręką, jednak nie ma to jak porady z życia. |
|
 |
|
|