|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przewód elastyczny hamulca.....PILNE |
Autor |
Wiadomość |
trzeciakos
Forumowicz

Auto: Colt 1.3 75km 93r.
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 13-05-2009, 14:00 Przewód elastyczny hamulca.....PILNE
|
|
|
Witam serdecznie.....Kurczę idę dziś do auta a pod autem wielka plama:(zaglądnąłem za alu z prawej strony przód i okazało się że przewód elastyczny hamulca jest pęknięty:(
Proszę o info jaki jest koszt takiego przewodu,jaki dobrać i ile kasują za taką wymianę........i pewnie też trzeba będzie zakupić płyn hamulcowy i odpowietrzać czy tak?????proszę o szybkie info w tej sprawie bo auto stoi na parkingu i robi coraz większą plamę pod siebie:)
pozdrawiam |
_________________ life for nothing,die for everything.....
 |
|
|
|
 |
gregorbu [Usunięty]
|
Wysłany: 13-05-2009, 17:53
|
|
|
Dlaczego nie zadałeś tego pytania w dziale Colt???
Wężyk kupujesz do Colta. Nie ma problemów z dostępnością. Jest to wydatek rzędu kilkanaście do trzydziestu PLN. Płyn hamulcowy 10-50 PLN (w zależności od marki). Wymiana z odpowietrzeniem powinna kosztować w granicach 50 PLN. |
|
|
|
 |
trzeciakos
Forumowicz

Auto: Colt 1.3 75km 93r.
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 13-05-2009, 18:43
|
|
|
gregorbu, ach wiem,wiem omyłkowo....pozdrawiam i dziękuje ci za info:) |
_________________ life for nothing,die for everything.....
 |
|
|
|
 |
|
|