|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[CA0]Gdzie jest brzęczek włączonych świateł? |
Autor |
Wiadomość |
roadrunner [Usunięty]
|
Wysłany: 09-09-2006, 17:53 [CA0]Gdzie jest brzęczek włączonych świateł?
|
|
|
Przestał mi działać brzęczek sygnalizujący zapalone światła przy otwarciu drzwi .Przepraszam, ale nie mam siły już dalej szukać , przejrzałem manuale , obejrzałem dokładnie auto i nie umię stwierdzić gdzie on się znajduje . Jeśli ktokolwiek go widział w colcie cao , ktokolwiek wie gdzie on się znajduje niech da znać gdzie go szukać . Napiszcie chciażby z którego miejsca wydobywa się dzwięk w Waszch miśkać bo nie zwracałem na to wcześcniej uwagi a teraz nie
umię go zlokalizować . THX. |
Ostatnio zmieniony przez Hubeeert 22-04-2007, 18:12, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
kaeres [Usunięty]
|
Wysłany: 11-09-2006, 12:33
|
|
|
Wykrec srubke mocujaca krancowke. Z pewnoscia zasniedziala albo zaszla rdza.
Wystarczy przeczyscic. |
|
|
|
 |
cns80
Mitsumaniak Forumowa łajza

Auto: Espace 4 2,0T+KawasakiZRX1200S
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 70 razy Dołączył: 03 Gru 2005 Posty: 7348 Skąd: Warszawa-Wawer
|
Wysłany: 11-09-2006, 13:06
|
|
|
No dobra.
Nudzę się na urlopie, więc rozebrałem swojego czerwonego pryszcza i ustaliłem gdzie on jest, ale jesteś mi winien duuuuże piwo , bo to naprawdę wymaga gimnastyki.
A więc tak:
Kładziesz oparcie fotela pasażera i odsuwasz go jak najdalej.
zdejmujesz buty .
Kładziesz się na nim do góry nogami (nogi na zagłówku, a głowa na podłodze).
Obracasz głowę w prawo i patrzysz na tyły radia i nawiewów.
Widzisz tam metalowe rusztowanie na którym wisi cała konstrukcja panela środkowego (nr 4).
Na niej jest takie cóś co brzęczy i tego zapewne szukasz (nr 1).
Nr 3 to nawiewy na nogi pasażera, a nr 2 to miejsce gdzie widać pedały i nogi kierowcy .
Do tego czegoś wchodzą trzy przewody. Jeden to zapewne masa, drugi plus ze świateł, a trzeci plus zasterowujący z krańcówki.
P.S. Nie przeklinaj przy pracy, bo to i tak nic nie zmieni. Dostęp jest poprostu do du...szy
 |
|
 |
wichura1
moderator mitsumaniak download manager ;)

Auto: Grandis NA4W 2.4MIVEC LPG
Pomógł: 105 razy Dołączył: 08 Kwi 2005 Posty: 3021 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 11-09-2006, 13:26
|
|
|
Raczej to co napisał kaeres, otwórz drzwi i zobacz, czy się zapaliła kontrolka otwartych drzwi na liczniku, jeżeli nie, odkręć i wyczyść wyłącznik w drzwiach. trzyma się na 1 wkręcie. No i sygnalizacja pozostawienia włączonych świateł, działa tylko od strony kierowcy. |
_________________ Mitsumaniaku !!! Tutaj Download (u góry strony). |
|
|
|
 |
cns80
Mitsumaniak Forumowa łajza

Auto: Espace 4 2,0T+KawasakiZRX1200S
Pomógł: 70 razy Dołączył: 03 Gru 2005 Posty: 7348 Skąd: Warszawa-Wawer
|
Wysłany: 11-09-2006, 20:11
|
|
|
Najpierw zrób tak jak mówią koledzy, a jak to nie pomoże to daj mi znać to sprawdzę na mierniku, który kabel jest od czego i zobaczysz czy to wina kabli czy tej puszki . |
|
 |
|
|