|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
webasto w Pojarce |
Autor |
Wiadomość |
Lala
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero 3.2DiD
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 08-10-2008, 12:45 webasto w Pojarce
|
|
|
Mam pytanie apropos ogrzewania postojowego.Mam w samochodziku webasto(na mokro) i włancza się ślicznie tylko nie grzeje.Znaczy jednostka która znajduje się w komorze silnika grzeje bo sprawdzałem jest gorąca,ale w wnętrzu panuje chłód,nie nagrzewa mi autka.Po za tym idzie zima i misiek w tym roku będzie mósiał nocowac pod chmurką garaż dopiero w przyszłym roku mu sprezentuje,więc na zimę byłoby jak znalazł i silnik nie dostawał by tak w tyłek... |
|
|
|
 |
rynio_di [Usunięty]
|
Wysłany: 08-10-2008, 14:47
|
|
|
Możliwe że ktoś podłączył go nie zgodnie z zasadami, ale...
Postaraj się pozostawić otwarty zawór płynu do chłodniczki ( nagrzewnicy) oraz nawiew (wentylator) na poz, 1
Jeżeli grzeje w komorze silnika,co rozumiem ze woda w bloku jest ciepła to i po moich radach powinno być ciepło w kabinie. |
|
|
|
 |
|
|