|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[CA1A 1.3] Dziwny Dzwięk i oswietlenie deski |
Autor |
Wiadomość |
djarchel
Nowy Forumowicz

Auto: Galancior 2.0 1994
Kraj/Country: Polska
Dołączył: 18 Paź 2009 Posty: 27 Skąd: Lubsko Żary Żagań Zielona Góra i okolice
|
Wysłany: 18-10-2009, 20:41 [CA1A 1.3] Dziwny Dzwięk i oswietlenie deski
|
|
|
Witam mam nastepujacy problem przy dodawaniu gazu z lewej strony wydostaje sie dziwny pisk mam link nagrania
http://leito19.wrzuta.pl/...Y2P/nagranie002
i jeszcze oswietlenie sprawdzalem wszystkie bezpiecznieki i jest ok wiec niewiem
zdjęcie link
Z góry dziekuje |
_________________ Mitsubishi Colt Magnat Edition ;] sprzedany
Galancior 94 2.0 Zapraszam http://youtu.be/BndMVM496kQ
 |
Ostatnio zmieniony przez harpagan 18-10-2009, 22:45, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
lukaszpl
Mitsumaniak ..::Grim Reaper::..

Auto: Carisma GDI LX
|
Wysłany: 18-10-2009, 21:32
|
|
|
Spalona żaróweczka w oświetleniu deski, żarówka to W5W. Najlepiej kupić komplet, chyba 3szt i wymienić wszystkie od razu.
Wymiana bardzo prosta. Odkręcasz 2 śruby w ramce zegarów, wyciągasz, zegary przykręcone 4 śrubami, po odkręceniu wyciągasz zegary. Jest opisane też gdzieś na forum ale z grubsza tak to wygląda.
Co do tego świstu, to brzmi jak sprężarka pewności nie mam ale może to być łożysko alternatora albo pompa wspomagania? Trzeba by posłuchać przy otworzonej masce. |
_________________ Carisma GDI LX '98 125KM - srebrna strzała
Colt GLXi 1.6 16V '95 113KM - biały miś R.I.P.
 |
|
|
|
 |
SlaVkoEg [Usunięty]
|
Wysłany: 18-10-2009, 23:31
|
|
|
albo moze poprostu zasysa gdzies lewe powietrze. dziurawa jakas rura albo cos ;P |
|
|
|
 |
ghotam
Nowy Forumowicz
Auto: colt CA0
|
Wysłany: 18-12-2009, 22:04
|
|
|
miałem podobny pisk u mnie był to gumowy wąż ,który idzie z komory zaworów zaciągał powietrze .Wykryłem to odczepiac go , dżwiek był taki jak łożysko albo pasek |
|
|
|
 |
|
|