|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
taki maly lifting :))) |
Autor |
Wiadomość |
Danlight [Usunięty]
|
Wysłany: 13-10-2008, 16:22 taki maly lifting :)))
|
|
|
mam takie pytanie ciekawe
szukalem i nie znalazlem do CARI rok 98 TD GLX
reflektory do przodu z czystym szklem cos podobnego do CARI z roku 2000
wydaje mnie sie ze CAri odrazu by bardziej odmladziala po takim delikatnym liftingu co nie??
nawet gdyby nie bylo takich reflektorow to czy mozna gdzies zamowic lub kupic same szklo czyste do refektora do tych reflektorow z roku 97/98 ?? |
|
|
|
 |
adipaw [Usunięty]
|
Wysłany: 13-10-2008, 17:08
|
|
|
były takie soczewki na plastikach w kolorze nadwozia ale są nienamieżalne teraz! co do kloszy nie da się kupic zwykłych a co dopiero gładkich które by się nie nadawały do niczego przy zwykłych odbłyśnikach od prążkowanych
[ Dodano: 13-10-2008, 17:26 ]
tak to wyglądało a firma nazywa się vestatec ale już nie robią tych lamp a kupic je to ciężka sprawa
 |
|
|
|
 |
Danlight [Usunięty]
|
Wysłany: 15-10-2008, 13:52
|
|
|
aha rozumiem no nic myslalem ze troszke odswiez CARI z przodu
zalozylem HID bixenony H4 i jestem zadowolony ))
swiatlo o niebo lepsze niz na zwyklych H4 bo strasznie kiepsko swiecily nawet na niejakis lepszysz zarowkach :/
dzieki za odp
pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|