|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zakup Evo VIII - wahania |
Autor |
Wiadomość |
Wiedziu
Nowy Forumowicz This is Sparta!
Auto: Primera GT
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 15-11-2008, 11:00 Zakup Evo VIII - wahania
|
|
|
Obecnie poruszam się autem z "innego obozu".Primera GT.Jednak w życiu każdego mężczyzny przychodzi czas na zmianę auta.Bo to że zmieniamy sobie auta nikogo nie bulwersuje jak zmiana żony.Obecnie bardzo chciałbym "wejśc" w używane EVO VIII lub VII generacji.Jedynym konkurentem dla mnie w tej kategori cenowej jest RX-8.Można oczywiście powiedziec ze to auta nieporownywalne z innych galaktyk ,ale to jak porównanie Noki z SonyEricssonem z tego samego przedziału cenowego.Jeden lepsze ma to ,drugi lepsze tamto.Czy jest ktoś na tym forum który mógłby mi zaargumentowac dlaczego powinienem wybrac EVO? z góry dziękuję za pomoc.Górny limit kwoty przeznaczonej na auto to 70.000zł. |
_________________ War.War never changes. |
|
|
|
 |
Jackie
Mitsumaniak Dealer Mitsumaniak

Auto: Eclipse Cross PHEV
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 15 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 3599 Skąd: Białystok
|
Wysłany: 16-11-2008, 22:25
|
|
|
Wiedziu napisał/a: | Jedynym konkurentem dla mnie w tej kategori cenowej jest RX-8 |
Bardzo fajne auto, jeździłem takim przez 3 dni i wysiadać nie chciałem. Minus ma jeden - wnakla będziesz serwisował w Berlinie (niezależnie co Ci powiedzą w ASO, NIE MA W POLSCE warsztatu, który by to dobrze zrobił, a pamiętaj, że uszczelki pod pokrywą zaworów zmieniasz raz na 30 tysi, komplet pierścieni raz na 60 tysi i kompletny brak zamienników czegokolwiek). Evo jest tańsze w eksploatacji i jak Ci się znudzi będziesz miał komu sprzedać, amatorów Mazdy RX znam może 3, max. 4. Taki biały słoń - jeździć strach a podpalić szkoda...Choć raz jeszcze piszę - to bardzo fajne auto.
Pozdrawiam |
_________________ Jackie
Evolution never ends...
http://wybieramaso.pl/ |
|
|
|
 |
|
|