|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Kibloo 21-07-2009, 16:28 |
Problem z kontrolkami |
Autor |
Wiadomość |
Narsil
Nowy Forumowicz
Auto: L200
|
Wysłany: 27-10-2008, 18:39 Problem z kontrolkami
|
|
|
Witam wszystkich!
Przesiadłem sie niedawno z Nissana Patrola na Mitsubishi L200( 97r , 2,5 tdi) i muszę przyznać ze jestem mile zaskoczony.
Ale wracając do kwestii... mam kłopot z kontrolką napędu, czasami świeci czasami nie, czasami mruga. Druga kontrolka wehel lock świeci non stop....prawie, czasami znika. Czy to może być wina masy w instalacji czy też awaryjność czujników, czy tez co innego?
Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
Gene
Mitsumaniak shoot & destroy

Auto: Pajero Sport Dakar '06
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 115 razy Dołączył: 13 Lis 2006 Posty: 3775 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 28-10-2008, 08:03
|
|
|
Witaj na forum.
Narsil napisał/a: | mam kłopot z kontrolką napędu, czasami świeci czasami nie, czasami mruga. |
Czyli wszystko w porzadku. Tak powinno sie dziac. Zalaczone - swieci, mruga - w trakcie zalaczania, nie swiecy - odlaczone. Teraz juz powaznie bo rozumiem, ze kontrolka zyje wlasnym zyciem bez wyraznego Twojego udzialu. Moim zdaniem to wina czujnikow, stykow lub kabli. Auto ma 11 lat i zgnilizna mogla zrobic swoje. Pytanie tylko jak spisuje sie elka maechanicznie. Jesli jedyny problem to kaprysna kontrolka mozna to olac lub jak niektorzy koledzy zrobili - zbic zarowke. |
_________________ C'est La Vie suckers
 |
|
|
|
 |
Narsil
Nowy Forumowicz
Auto: L200
|
Wysłany: 28-10-2008, 19:24
|
|
|
Dzisiaj podpięli go pod kompa...i rzeczywiście, czujniki są walnięte. Mechanicznie jest cacy, napędy działają prawidłowo. Co nie zmienia faktu ze mnie to wk#!@#@$###a |
|
|
|
 |
|
|