|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
diamante reaktywacja |
Autor |
Wiadomość |
modrolas
Nowy Forumowicz
Auto: Diamante 92 24v
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 02-11-2008, 06:31 diamante reaktywacja
|
|
|
Witam wszystkich klubowiczów! kupiłem diamante 6 m-cy temu i jakoś się zakochałem ale trochę trzeba by powkładać kasy czyli:
1.silnik ? dymi na niebiesko po przegazowaniu na wolnych obrotach - popychacze? i "wypada zapłon"już na całym zakresie czyli jak pościągam głowice i je naprawię to 2x powiedzmy 600zł plus uszczelki plus robocizna ! czyli szukam innego silnika !!!
2. dałem żonie samochodzik na wycieczkę i "ukręciła" pokrętła temperatury i wentylatora a ma tylko 50 kg
3. mam beżowe skórzane siedzenia strasznie zniszczone czyli poszukuję innego kompleciku
może ktoś ma takie posiada coś z rzeczy których potrzebuję pozdrawiam andrzej.s |
|
|
|
 |
Slaw
Forumowicz Śmigma

Auto: Sigma 3.0 V6 24v 93r
Pomógł: 18 razy Dołączył: 25 Lut 2007 Posty: 343 Skąd: Suwałki
|
Wysłany: 02-11-2008, 10:26
|
|
|
Jeżeli dymi na niebiesko to pewnie uszczelniacze do wymiany,a wymieniałeś świece ,przewody?Jeżeli będziesz potrzebował silnika 12v to mam taki od Sigmy, nawiew też by się znalazł chociaż jakoś nie moge pojąć jak można połamać pokrętła Chyba że masz na myśli coś innego.Pozdrawiam |
|
|
|
 |
modrolas
Nowy Forumowicz
Auto: Diamante 92 24v
|
Wysłany: 02-11-2008, 13:28
|
|