|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Audio w galancie ?? |
Autor |
Wiadomość |
fidobiboy1 [Usunięty]
|
Wysłany: 05-07-2007, 22:51 Audio w galancie ??
|
|
|
Witam !! Jestem nowym posiadaczem galanta , i mam pytanie o glosniki do drzwi przednich , co polecacie tak do 300zl bedzie na razie bez wygluszenia i czy zeby wlozyc glosnik srednicy 16 czy tam 16.5 potrzeba dystanse zakladac ?? i czy mozna w jakis sposob bez wycinania blachy oczywiscie wlozyc w polke z tylu glosniki 6x9 bo mi zostaly z poprzedniego auta (honda civic ) ladne JBL i szkoda mi sie ich pozbywac i myslalem je tam jakos zalozyc ale nie mialem jeszcze czasu sie temu przygladnac dobrze , calosc bedize sterowana radyjkiem kenwooda KDC PSW9527 + Blaupunkt GTA 5350 + Mac Audio 4200 + przod tweeter kenwood 120W i (????) subik SOny Xplod 12" 1200w w paczce mojej produkcji , co o tym myslicie i jak by to skonfigurowac , czekam na jakies propozycje !! a i jeszcze jedno kable sygnalowe prowadzic w korytku od kierowcy czy pasazera ?? |
|
|
|
 |
Herdi [Usunięty]
|
Wysłany: 07-07-2007, 09:20 Re: Audio w galancie ??
|
|
|
czyli chcesz kupić tylko woofer na przód bo tweeter już masz i zwrotkę też jak rozumiem ? |
|
|
|
 |
fidobiboy1 [Usunięty]
|
Wysłany: 08-07-2007, 03:12
|
|
|
tzn tweeter mam ale go chyba nie dam bo kupilem jush Hertz'a glosniczki ECX165 przyciolem z mdf'u pierscienie i spasowalo ladnie tylko jeszcze wygluszyc drzwi ale to dopiero w sierpniu w polsce jak bede bo tu nie mam garazu zeby cos takiego majstrowac , a jeszcze jedno pytanie kable sygnalowe prowadzic od strony kierowcy czy pasazera ? bo wydaje mi sie ze od pasazera ida od pompki kable i wogole wiecej ich tam jest . A tak wogole to chyba tego mac audio nie bede zakladal tylko samego blaupunkta na przod i sub i zobaczymy jaki bedzie efekt , POzdrawiam ! |
|
|
|
 |
|
|