Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Audio w galancie ??
Autor Wiadomość
fidobiboy1
[Usunięty]

Wysłany: 05-07-2007, 22:51   Audio w galancie ??

Witam !! Jestem nowym posiadaczem galanta , i mam pytanie o glosniki do drzwi przednich , co polecacie tak do 300zl bedzie na razie bez wygluszenia i czy zeby wlozyc glosnik srednicy 16 czy tam 16.5 potrzeba dystanse zakladac ?? i czy mozna w jakis sposob bez wycinania blachy oczywiscie wlozyc w polke z tylu glosniki 6x9 bo mi zostaly z poprzedniego auta (honda civic ) ladne JBL i szkoda mi sie ich pozbywac i myslalem je tam jakos zalozyc ale nie mialem jeszcze czasu sie temu przygladnac dobrze , calosc bedize sterowana radyjkiem kenwooda KDC PSW9527 + Blaupunkt GTA 5350 + Mac Audio 4200 + przod tweeter kenwood 120W i (????) subik SOny Xplod 12" 1200w w paczce mojej produkcji , co o tym myslicie i jak by to skonfigurowac , czekam na jakies propozycje !! a i jeszcze jedno kable sygnalowe prowadzic w korytku od kierowcy czy pasazera ??

Herdi
[Usunięty]

Wysłany: 07-07-2007, 09:20   Re: Audio w galancie ??

czyli chcesz kupić tylko woofer na przód bo tweeter już masz i zwrotkę też jak rozumiem ?

fidobiboy1
[Usunięty]

Wysłany: 08-07-2007, 03:12   

tzn tweeter mam ale go chyba nie dam bo kupilem jush Hertz'a glosniczki ECX165 przyciolem z mdf'u pierscienie i spasowalo ladnie tylko jeszcze wygluszyc drzwi ale to dopiero w sierpniu w polsce jak bede bo tu nie mam garazu zeby cos takiego majstrowac , a jeszcze jedno pytanie kable sygnalowe prowadzic od strony kierowcy czy pasazera ? bo wydaje mi sie ze od pasazera ida od pompki kable i wogole wiecej ich tam jest . A tak wogole to chyba tego mac audio nie bede zakladal tylko samego blaupunkta na przod i sub i zobaczymy jaki bedzie efekt , POzdrawiam !

Odpowiedz do tematu