|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Dla Kordiana - Licytacja breloczka do kluczy - 3000GT |
Autor |
Wiadomość |
bubek [Usunięty]
|
Wysłany: 08-01-2011, 22:30 Dla Kordiana - Licytacja breloczka do kluczy - 3000GT
|
|
|
Witam wszystkich, a zwłaszcza posiadaczy aut 3000GT. Specjalnie dla Was ale nie tylko wystawiam na licytację breloczek do kluczy z wizerunkiem mitsubishi 3000GT. Licytację zaczynamy od symbolicznej ZŁOTÓWKI a dochód z tej licytacji bedzie przeznaczony dla Kordiana, którego miałem przyjemność poznać osobiście. Z tego względu, że Mitsumaniaki są razem zawsze i wszędzie to ta licytacja będzie taką małą moją cegiełką w pomocy. Wszystkim nam zależy aby Kordian jak najszybciej wrócił do zdrowia, bo przecież jest jednym z nas i miło będzie spotkać się na zlocie.
A teraz parę słów na temat samego breloczka. Jest nowy, wykonany jako odlew, jest dość masywny i tym samym czuć czy masz kluczyki od auta w kieszeni. Mówię tak bo akurat mam taki breloczek tylko z Sigmą . Linki ze zdjęciami są poniżej. Liczę na każdą złotówkę i Waszą hojność. licytacja trwa do końca lutego 2011 więc czasu jest sporo. Wpłata pieniążków oczywiście na konto podane w tym poście http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=29006 . Ja ze swojej strony oczywiście wyślę breloczek na swój koszt po podaniu adresu wysyłki na pw. Zapraszam wszystkich gorąco do licytacji.
Zdjęcia:
LINK 1
LINK 2 |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 08-01-2011, 23:20
|
|
|
100 PLN |
Just think...
. |
|
|
|
 |
driver73
Mitsumaniak auta to moja miłosc
Auto: MITSUBISHI 3000 GT 3.0 24V V6
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 11-01-2011, 00:47
|
|
|
sorry ze zapytam , a czy masz mozliwosc wystawienia jeszcze jednego ale z nowszym modelem 3000-czki?.......licytuje w ciemno |
_________________ driver S7 GTO |
|
|
|
 |
bubek [Usunięty]
|
Wysłany: 11-01-2011, 07:50
|
|
|
driver73, niestety nie mam...ten brelok trafił do mnie przypadkiem i nie sądzę, żebym jeszcze dostał kolejny także wyboru nie ma. Hubeeert, gratuluję rozpoczęcia licytacji i jak widzę poprzeczka podniesiona w miarę wysoko na początek. Mam nadzieję, że nie będziesz jedynym licytującym
[ Dodano: 25-02-2011, 21:12 ]
I zostały zaledwie 3 dni do końca licytacji....Czy chcecie, żeby Hubeeert został właścicielem breloczka?? |
|
|
|
 |
|
|