|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
stan licznika |
Autor |
Wiadomość |
mateunia20
Forumowicz
Auto: galant
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 05-11-2008, 19:56 stan licznika
|
|
|
witam. czy jest jakiś sposób aby sprawdzić autentyczność licznika w galancie??? |
|
|
|
 |
czekoladka_1981
Mitsumaniak

Auto: EA5W 2,5V6 '98
Pomogła: 150 razy Dołączyła: 07 Maj 2007 Posty: 3375 Skąd: wrocław
|
Wysłany: 05-11-2008, 22:01
|
|
|
mateunia20 napisał/a: | czy jest jakiś sposób aby sprawdzić autentyczność licznika w galancie??? |
U rzeczoznawcy |
EA5W

|
|
|
|
 |
Juiceman
Mitsumaniak Murgrabia Juice

Auto: Galant Wagon 2.5 V6
Pomógł: 66 razy Dołączył: 07 Maj 2006 Posty: 8679 Skąd: Wrocław/Ostrzeszów
|
Wysłany: 05-11-2008, 22:06
|
|
|
czekoladka_1981 napisał/a: | mateunia20 napisał/a: | czy jest jakiś sposób aby sprawdzić autentyczność licznika w galancie??? |
U rzeczoznawcy |
niby jak???
mozesz po vinie sprawdzic w aso ale tylko do czasu serwisowania. |
_________________ Witaj Gość!!! Obejrzyj mojego Galanta Kombi 2.5 V6 - i Skomentuj =)
Galant Kombi 2.5 V6
Carisma EXE 1.8 GDI
 |
|
|
|
 |
Forest [Usunięty]
|
Wysłany: 06-11-2008, 09:04
|
|
|
powiem tak. Rzecoznawca bardzo nie wiele jest w stanie powiedzieć na temat przebiegu, a po vin jak najbardziej.....ale musisz być pewien ze był serwisowany do dnia o który zapytasz.....
Ja na ten przykład dowiedziałem się (przy okazji zapytania o recall) że mój rzeczywiście był serwisowany do 2006 roku i ma rzeczywisty przebieg, a ostatnią akcją serwisową był właśnie Recall przedniego zawieszenia i wymiany płynów....Byłem mile zaskoczony. |
|
|
|
 |
|
|