|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Piski z wnetylatora |
Autor |
Wiadomość |
luk214 [Usunięty]
|
Wysłany: 07-01-2010, 17:50 Piski z wnetylatora
|
|
|
Witam bo b.długiej przerwie.
Ostatnio zaobserwowałem (a raczej usłyszałem) dziwne piszczenie wentylatora w cari. Zlokalizowałem to jakby dochodziło z miejsca gdzie jest schowek przy siedzeniu pasażera - lub jego okolic....
Wnioskuje ze wentylator (wiatraczek) dostał jakichś "luzów" - pytanie co to może być i jak to naprawić.
Jest to o tyle upierdliwe ze przy przyspieszaniu oraz szybszej pracy "wiatraczka" pisk jest naprawdę znaczny... a wiadomo nawiew włączony być musi...
Z góry dzięki koledzy za pomoc
Pozdrawiam
Łukasz |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23642 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 07-01-2010, 18:00
|
|
|
luk214, moze piszczec ulozyskowanie wiatraczka, musialbys wyciagnac wiatraczek i sprawdzic oraz wymienic konieczne czesci. |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
luk214 [Usunięty]
|
Wysłany: 07-01-2010, 18:12
|
|
|
Tak się domyślam... tylko gdzie jest "schowany" ten wiatraczek?
Jak otworzę schowek to zanim znajduje się jakaś "czarna skrzynka" (heh) - jakby od klimatyzacji... czy on jest tam?
Bo odgłos dobiega jakby właśnie z tamtej okolicy.... albo takie jest wrażanie... |
|
|
|
 |
|
|