Przesunięty przez: Hubeeert 05-11-2008, 21:21 |
Czy jest w Krakowie ktoś kto pomoże zczytać błędy z ECU?? |
Autor |
Wiadomość |
finger [Usunięty]
|
Wysłany: 05-11-2008, 20:03 Czy jest w Krakowie ktoś kto pomoże zczytać błędy z ECU??
|
|
|
Jak w temacie, jest może w Krakowie lub okolicach ktoś życzliwy posiadający interfejs OBD II i pomoże czytać błędy z ECU?? Pozdrawiam
EDIT: ASO powiedziało 155zł, a interfejs nowy 100$ wiec bez przesadyzmu. |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 05-11-2008, 21:21
|
|
|
finger napisał/a: | EDIT: ASO powiedziało 155zł, a interfejs nowy 100$ wiec bez przesadyzmu. |
MUT II jest lekko droższy
Przenoszę do działu Małopolskiego. |
Just think...
. |
|
|
|
 |
bigbrain [Usunięty]
|
Wysłany: 05-11-2008, 22:12
|
|
|
Na BAlickiej 160 tanio robią, mi za odcztyt i kasowanie błędu policzyli 50 zeta |
|
|
|
 |
finger [Usunięty]
|
Wysłany: 05-11-2008, 22:27
|
|
|
O dzieki dobrze wiedziec. Co to dokladnie jest??Warsztat jakis czy cos?? |
|
|
|
 |
Adaho_krak
moderator

Auto: Megane GTline
|
Wysłany: 06-11-2008, 09:45
|
|
|
Leszek (mechanik klubowy polski południowej) również Ci pomoże. Namiar: LINK |
_________________ Nigdy nie mów, że czegoś się nie da zrobić. Ponieważ zawsze znajdzie się taki ktoś, co nie będzie wiedział, że tego się nie da zrobić, I TO ZROBI !!!
Renault Megane Gtline
Piszę poprawnie po polsku. - Przynajmniej się staram
Adam 00302/KMM |
|
|
|
 |
bigbrain [Usunięty]
|
Wysłany: 06-11-2008, 11:04
|
|
|
finger napisał/a: | Co to dokladnie jest??Warsztat jakis czy cos?? |
Tak, zajmują się elektroniką samochodową. Ja ich znalazłem kiedyś przez przypadek na Allegro, bo jak mi w serwisie powiedzieli za skasowanie błędu 150 zeta, to mnie już tak bardzo kontrolka nie raziła po oczach A tu 50 nie było tak źle. Tu jest ich strona "o mnie" z Allegro: http://www.moto.allegro.pl/my_page.php?uid=2600599 |
|
|
|
 |
finger [Usunięty]
|
Wysłany: 06-11-2008, 11:32
|
|
|
Adaho_krak napisał/a: | Leszek (mechanik klubowy polski południowej) również Ci pomoże. Namiar: LINK | Do Leszka chce podjechac z rozrzadem, mam nadzieje ,ze jakis kosmicznych terminow nie ma bo juz slysza zawory (popychacze??) w silniku i troche sie boje jezdzic...
Bog zaplac za namiary, napewno skorzystam szkoda ,ze nie ma opcji "pomogl" ;p |
|
|
|
 |
GOLDI [Usunięty]
|
Wysłany: 06-11-2008, 20:13
|
|
|
finger napisał/a: | bo juz slysza zawory (popychacze??) w silniku i troche sie boje jezdzic... | lozysko w skrzyni nie popychacze u Ciebie slychac |
|
|
|
 |
Adaho_krak
moderator

Auto: Megane GTline
|
Wysłany: 07-11-2008, 10:44
|
|
|
finger napisał/a: | Do Leszka chce podjechac z rozrzadem |
To po co kombinować i płacić dwa razy, Leszek Ci to pewnie odczyta przy okazji rozrządu za free. |
_________________ Nigdy nie mów, że czegoś się nie da zrobić. Ponieważ zawsze znajdzie się taki ktoś, co nie będzie wiedział, że tego się nie da zrobić, I TO ZROBI !!!
Renault Megane Gtline
Piszę poprawnie po polsku. - Przynajmniej się staram
Adam 00302/KMM |
|
|
|
 |
finger [Usunięty]
|
Wysłany: 08-11-2008, 16:07
|
|
|
Goldi to swoja droga, ale to cykanie co sam zes slyszal to inna kwestia, a z odczytem poczekam do Leszka, juz sie umowilem. Powiedzial mi 250zl za robocizne. |
|
|
|
 |
|