Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Potrzebna Porada/Pomoc
Autor Wiadomość
Morfi 
Mitsumaniak
Street Hunter

Auto: Opel OPC i FORD KA
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 06-11-2008, 19:22   Potrzebna Porada/Pomoc

Mój Brat Chce przejść z jednego OFE do drugiego i o to co nastepuje:

"Witam

Mam problem z przejściem z PTE Skarbiec Emerytura do ING.
Wysłąłem już pare wniosków i za każdym razem przysyłają mi że coś się na nim nie zgadza. Raz że brakuje nazwy OFE Skarbiec Emerytura a innym razem znowu że podałem zły adres mojego zamieszkania i tak na zmiane chociaż każdy wniosek wygląda identycznie.
Więc tutaj jest moje pytanie dla tych którzy się znają. Co ja moge zrobić żeby skończyli lecieć ze mną w kulki i wreszcie się zgodzili mnie przepisać.
Dla uzupełnienia dodam że jestem w trakcie komponowania drugiej skargi do Komisji Nadzoru Finansowego z załączonymi kopiami wszystkich wniosków oraz odpowiedzi na nie.

P.S.
Odpowiedź na ostatni wniosek przebiła wszystko jak do nich dzwoniłem to powiedzieli mi że nie zgadza sie adres mojego zamieszkania , a listownie odpisali że brakuje nazwy OFE Skarbiec Emerytura.
To się nazywa robienie ludzi za debili.

Pozdrawiam
Grzesiek"

Czy ktos może cos poradzić, zaznaczam iz mój brat jest w ciagłym kontakcie z ING i Oni nic nie moga zrobić jedynie pomagaja w wysyłaniu wniosków i Oni je formułowali wiec napewno niczego nie przeoczyli.

Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.
-----------------------------------------------
Mark Twain

sruba 
m3m&mitsumaniak
football is a drug

Auto: Toyota Auris II TS
Wysłany: 06-11-2008, 19:34   

swego czasu bylem klientem OFE CU - przeszedlem do ING i nie mialem zadnych problemow - ale zrobilem to za pomoca agenta ING - tzn on przyniosl mi wniocha, wypelnil go sam, ja go tylko podpisalem...
proponowalbym wlasnie w ten sposob zrobic.

Morfi 
Mitsumaniak
Street Hunter

Auto: Opel OPC i FORD KA
Wysłany: 06-11-2008, 19:36   

On tak robi :) własnie wszystko pod Okiem agenta ING :) Tylko PTE robi problemy bo twierdzi że nie widzi danych :)

Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.
-----------------------------------------------
Mark Twain

Odpowiedz do tematu