Chwalę się |
Autor |
Wiadomość |
Python [Usunięty]
|
Wysłany: 14-11-2008, 19:21 Chwalę się
|
|
|
Na początku chciałbym wszystkich przeprosić za mało aktywny udział w życiu forum . A teraz pragnę się wytłumaczyć i pochwalić zarazem. Ostatnie miesiące swojego życia spędziłem nad książkami : na początku nauka do LEPu -zdany z wynikiem pozytywnym dnia 27-09-2008 a od dnia 01-12-2008 zaczynam specjalizacje z chirurgii tym samym mam nadzieje ze wybaczycie mi wszelkie zaniedbania i nieobecności .To tyle w ramach samousprawiedliwienia i chwalenia się zarazem .
Pokutę nadaną odprawie a ze swojej strony obiecuje poprawę |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 14-11-2008, 19:41
|
|
|
Python napisał/a: | zaczynam specjalizacje z chirurgii | Kolejny co musi nosić maskę, żeby skalpela nie oblizywał |
Just think...
. |
|
|
|
 |
Python [Usunięty]
|
Wysłany: 15-11-2008, 02:14
|
|
|
Hubi na zlocie w Strykowie po pokazie ratownicwa obiecałem Ci że będę realizował swoje zainteresowania z pasją i poświęceniem .Dokonują tego i walczę o to!!! Dzięki ze komentarz - a z tego co Cię znam to życzysz mi dobrze i dzięki Ci za to.Po długiej przerwie miło mi powitać wszystkich Mitsumaniaków!!! |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
|
Wysłany: 15-11-2008, 03:43
|
|
|
ehh, medycyna, a taki fajny kolega z Ciebie byl |
_________________ Mateusz <Matejko>
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam |
|
|
|
 |
Chooper
Mitsumaniak

Auto: MZR 2.0 DOHC
Zaproszone osoby: 3
|
Wysłany: 15-11-2008, 09:04
|
|
|
ale tego zdanego LEP-u to chyba Ci nie podarujemy, bo o ile mnie pamięc nie myli, to z nami jeszcze nie przypieczętowywałeś Swoją droga jak Ty zdałeś ten LEP skoro absolwenci ŁUM zdają lep najgorzej w kraju (najświeższe dane- dlatego od listopada wszytkie egzaminy na ŁUM są testowe)
GRATULACJE |
_________________ MZR 2.0 DOHC (2005) LF-DE 110 KW
Mini Cooper R55s - 1.6T - 120 KW |
|
|
|
 |
gulgulq
moderator Służbowo. Na statek.

Auto: i30
|