|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.9TD] gdzie znajduje się kabel od pompy paliwowej? |
Autor |
Wiadomość |
lesmen
Mitsumaniak

Auto: Carisma1,9TD & PajeroI&
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 6 razy Dołączył: 25 Lip 2008 Posty: 117 Skąd: Kaszuby
|
Wysłany: 09-11-2008, 13:17 [Cari 1.9TD] gdzie znajduje się kabel od pompy paliwowej?
|
|
|
Witam wszystkich Cari-maniaków.
Jest to mój pierwszy post choć już od dłuższego czasu zaglądam na to forum i wiele razy mi już pomogliście.
Nie mogłem jednak znaleźć informacji gdzie znajduje się kabel od pompy paliwowej w mojej Cari. Chce zamontować taką blokadę KD2006 BSI i wydaje mi się że lepszym rozwiązaniem będzie założenie jej właśnie na pompę paliwową niż na np zapłon.
Czy ktoś wie gdzie można by było się podpiąć do tej pompy najlepiej w kabinie? |
|
 |
kielurkk
Mitsumaniak

Auto: Carisma 1,9TD GLX 98r.
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 46 razy Dołączył: 17 Cze 2007 Posty: 1050 Skąd: Mielec
|
Wysłany: 12-11-2008, 20:55
|
|
|
lesmen napisał/a: | gdzie znajduje się kabel od pompy paliwowej |
zapewne chodzi Ci o przewód otwierający zawór na pompie paliwowej. Niestety będzie to chyba trudne do ustalenia bo nie widać go wprost. Nie lepszym rozwiązaniem byłoby odłączanie rozrusznika? np na przekaźniku przy stacyjce? tylko przekaźnik na duże prądy trzeba zastosować |
_________________ Carisma 1,9TD GLX hatchback silvermetalik
TWO BEER OR NOT TWO BEER THAT IS THE QUESTION
SHEAKESBEER
Samochód japoński tak jak Chuck Norris zapala z pół obrotu
Piszę poprawnie po polsku.
 |
|
|
|
 |
|
|