|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.8 GDI] Brak oswietlenia wnetrza |
Autor |
Wiadomość |
rafal88ck
Nowy Forumowicz
Auto: Carisma 1.8GDI
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 21-09-2010, 22:29 [Cari 1.8 GDI] Brak oswietlenia wnetrza
|
|
|
Witam
NIe mam oswietlenia w carismie z 2001r
Juz patrzyłem przy dzwiach ten włacznik jest ok bo zdemontowałem go i sprawdziłem czy hula i jest sprawny nawet brak oswietlenia jak sie przełacza na ON" a "OFF" a bezpieczniki i przekazniki wszystkie mam ok bo juz patrzyłem kazdy po kolei 3 razy co to takiego moze byc ?? |
|
|
|
 |
plecho1
Mitsumaniak
Auto: Laguna 3
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 583 razy Dołączył: 02 Sty 2010 Posty: 10313 Skąd: Świdnik
|
Wysłany: 21-09-2010, 22:47
|
|
|
Może żarówka:)
Sprawdź czy dochodzi napięcie do żarówki bo albo nie dochodzi albo brak masy ale z masą to raczej nie bo po przełączeniu powinno się świecić. ale lepiej wszystko po kolei sprawdzić. |
|
|
|
 |
hitman
Forumowicz
Auto: Carisma 1,6 16V
Pomógł: 3 razy Dołączył: 29 Sty 2008 Posty: 104 Skąd: Radom
|
Wysłany: 24-09-2010, 22:14
|
|
|
mialem podobnie i kazdy pisal zeby przeczyscic krancowke/przelacznik w drzwiach, robilem to kilkakrotnie i na wszelakie sposoby i nie pomoglo dopiero wymiana na nowy (uzywany) zalatwila sprawe. Nie wiem jak sprawdzales ten przelacznik ale warto wziac tez taka opcje pod uwage jak u mnie |
|
|
|
 |
|
|