|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Gniazdko 220V w samochodzie? |
Autor |
Wiadomość |
rekrutacja
Mitsumaniak

Auto: Space Runner 1.8 GLXi '98
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 08-11-2016, 16:47 Gniazdko 220V w samochodzie?
|
|
|
Wyczytałem w sieci że można zainstalować w samochodzie gniazdko 220V poprzez użycie inwertera. Na allegro jest trochę takiego sprzętu w cenie umiarkowanej (za 200-300PLN można coś wybrać). Kusi mnie, bo ładowanie laptopa podczas wyprawy to przydatna funkcja. Ktoś ma, używa, montował? Jakich problemów się spodziewać? Jaki inwerter wybrać? Jak to zamontować żeby było ładnie - schowek? |
|
|
|
 |
milo
Mitsumaniak

Auto: galant 2.0 td 2001r
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 115 razy Dołączył: 27 Lut 2011 Posty: 3452 Skąd: BP
|
Wysłany: 08-11-2016, 17:10
|
|
|
rekrutacja napisał/a: | Kusi mnie, bo ładowanie laptopa podczas wyprawy to przydatna funkcja. |
Są ładowarki pod zapakniczkę do laptopów takiej uzywałem i jest ok http://allegro.pl/ladowar...4935521556.html
rekrutacja napisał/a: | Wyczytałem w sieci że można zainstalować w samochodzie gniazdko 220V poprzez użycie inwertera. |
Można sa przetwornice napiecia do aut |
_________________ Jest ryzyko jest zabawa
三菱ギャラン
Yamaha FZ 750
Lancer 1,8 d
Galant 1,8 td
Galant 2,0 td
 |
|
|
|
 |