|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Czy ktoś zna to auto? |
Autor |
Wiadomość |
flamaster
Nowy Forumowicz
Auto: Dodge Stealth R/T 24V 1992
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 15-02-2010, 10:04 Czy ktoś zna to auto?
|
|
|
http://allegro.pl/item909..._0_biturbo.html
myślę czy kupić ten samochód. Czy ktoś z Was go oglądał na oczy? |
_________________ ===============================
Dodge Stealth R/T, 24V, 1992r. silnik wolnossący
nie znam się na tych autach, mam go krótko
dziękuję za wyrozumiałość
=====Fla(\/)as+er================== |
|
|
|
 |
wujekwaldus
Forumowicz
Auto: BMW 320d 2007r
Pomógł: 1 raz Dołączył: 12 Lis 2008 Posty: 47 Skąd: warszawa
|
Wysłany: 15-02-2010, 11:15
|
|
|
Jak jesteś bogaty to kup, nie wyobrażasz sobie ile w ten samochód włożysz pieniędzy.
Samochodu nie znam i zapewne nie chce znać ale jak ktoś sprzedaje autko Twin turbo 4WD za 9k pln... to na 99.999% koleś chce się go jak najszybciej pozbyć.:)
Zastanawia mnie bardzo fakt że każdy kto myśli o zakupie 3000Gt spogląda na fury za pieniądze, za które można kupić Golfa trójkę....
Źle nikomu nie życzę, ale poza może wyjątkowymi okazami odradzam zakup GT w polsce.
Miałem SL'a, którego kupiłem za 15.000, w rok użytkowania wsadziłem w niego 20.000. (nie licząc paliwa, a przejechałem nim 25 tysi w rok)
Tak więc bazując na własnych doświadczeniach odradzam zakup w PL. |
|
|
|
 |
n3000
Mitsumaniak

Auto: 3000GT TT VR4, ECLIPSE SPYDER
Pomógł: 26 razy Dołączył: 30 Mar 2008 Posty: 496 Skąd: Goleniów
|
Wysłany: 15-02-2010, 13:23
|
|
|
Dobrze powiedziane, ten egzemplarz wygląda na strasznie zmęczony zresztą cena mówi sama za siebie pewnie większość rzeczy do remontu, prawdopodobnie auto stoi i nie jest jeżdzone bo widzę że klema zdjęta z akumulatora, jeśli szukasz stealtha twin turbo to w mojej okolicy jest do sprzedania w bardzo dobrym stanie z 1991 roku też czerwony za 45tyś. |
|
|
|
 |
|
|