|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Wzory rajdowych oznaczen |
Autor |
Wiadomość |
Starion
Forumowicz The smoking man :)

Auto: Colt CJ1A, Passat GT16 kombi
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 2 razy Dołączył: 09 Paź 2008 Posty: 202 Skąd: Derby (UK)
|
Wysłany: 28-12-2011, 17:33 Wzory rajdowych oznaczen
|
|
|
Czesc wam,
poszukuje jak najobfitszego zbioru oryginalnych rajdowych oznaczen dla Miskow. Interesuja mnie zarowno wzory jak i dokladne zdjecia prezentujace kompletny zestaw takich oznaczen (mam tu na mysli okleiny karoserii np te z marka Marlboro czesto widywane na rajdowych Miskach). Szukam wszystkiego co sie da wiec seria/rocznik nie ma znaczenia.
Wiem ze mozna sobie znalezc na internecie bardzo duzo zdjec ktore prezentuja cos takiego, ale moze z wasza pomoca znajde cos czego jeszcze nie mam.
PS: Jesli tylko bede mial kompletny wzor to prawdopodobnie bede mial mozliwosc wykonania takiego projektu na zamowienie w profesjonalnej pracowni za ludzkie pieniadze gdyby ktos byl zainteresowany
PS2: Przepraszam za brak polskich znakow ale niestety - ograniczenia sprzetowe :/ |
|
 |
noboco
Nowy Forumowicz Noboco

Auto: Subaru Impreza STI
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 22-11-2012, 14:26
|
|
|
Częściowo pomogę:
www.brandsoftheworld.com
tu znajdziesz wiele grafik w formatach wektorowych, które później możesz wykorzystać do projektów. |
|
|
|
 |
|
|