|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: akbi 28-11-2008, 09:53 |
[EAx 97-04] No i stalo sie:):) |
Autor |
Wiadomość |
marexi
Mitsumaniak

Auto: EJ9
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 27-11-2008, 23:44 [EAx 97-04] No i stalo sie:):)
|
|
|
Od dzis jestem bardzo szczelsiwym posiadaczem galanta:) jutro wklepie zdjecia i reszte danych bo dzis zmeczony ahh jaki piekny jest 3 bieg i w ogole to jest autko przecodowne:) mam carisme 00 i colicka 1.6glxi 92 ale to nie jest to co moj swiezutki galancik 98r 1 rej 99:) kocham to autko:D |
|
|
|
 |
Juiceman
Mitsumaniak Murgrabia Juice

Auto: Galant Wagon 2.5 V6
Pomógł: 66 razy Dołączył: 07 Maj 2006 Posty: 8674 Skąd: Wrocław/Ostrzeszów
|
Wysłany: 27-11-2008, 23:48
|
|
|
GRATULUJE!
Uaktualnij profil, opis autka wrzuć do naszych miśków:) |
_________________ Witaj Gość!!! Obejrzyj mojego Galanta Kombi 2.5 V6 - i Skomentuj =)
Galant Kombi 2.5 V6
Carisma EXE 1.8 GDI
 |
Ostatnio zmieniony przez Juiceman 28-11-2008, 11:18, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
marexi
Mitsumaniak

Auto: EJ9
|
Wysłany: 28-11-2008, 10:23
|
|
|
No wiec mam - Galnat 98r Winter Edition
O Galancie marzylem juz od 2-3 lat ale jakos balem sie wtedy benzyny i gustowalem w dieslach no i tak temat zostal zapomniany do lipca tego roku, kiedy to zaczalem sie rozgladach za jakims japonczykiem w benzynce to chcialem troche poszalec i wypdalo na Carisme 2000r 1.8GDI no i to autko mialbym i bym sie w nim kochal do dzis gdyby nie pewnego piekniego poranka na komis do kolegi przyjechal galancik v6:) no to sie przejechalem i sie od razu zakochalem:) no to nastepnego dnia zaczelo sie szukanie:) z komisu nie bo za bardzo popsuty, nasptepny czerwony ale caly malowany i potem jeszcze jeden(wszsytko pisane w chce kupic gala) tez nie. No to mobile.de autoscout24.de kilka dni kilka teleofnow faxow i jedziemy. PAdlo na srebrengo z przebiegiem z manualna skrzynia biegow, tcl, podgrzewanymi fotelami --- winter edition. Kilka pprzejazdzek, stargowanie ceny i jazda nim do polski:) rezerwa palila sie po moich proboach - 34litry zalane zrobilem 430 km i znow sie zapalila:) jechalem tak 120-140. Prowadzenia cud malina srodek troszke brudny ale dzis umyje no i serwisowany w mitsubischi do konca:) za 2tk mam wynmienic olej dopero:) autko piekne, kocham je strasznie mocno:) ah i oh po poludniu zdjecia bede:) |
_________________ 92' Colt 1.6 GLXi -
00' Carisma Dynamics 1.8 GDI - sprzedana
98' Galant V6 Winter Edition - sprzedany
97' L - E5CW :( buum było
97' Honda Civic 1.4i
http://forum.mitsumaniaki...p?user_id=13173 |
|
|
|
 |
|
|