|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Carisma] Czy bedzie pasowało??? |
Autor |
Wiadomość |
stealmach
Nowy Forumowicz 01518/KMM

Auto: Galant EA2A, wersja: SPORT ED
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 02-12-2010, 14:58 [Carisma] Czy bedzie pasowało???
|
|
|
Hej.
Mam problem. Chciałem sobie kupić boxa do gala, ale muszę najpierw kupić te poprzeczki, do których jest on przytwierdzany.
Znalazłem gościa, który sprzedaje takie poprzeczki, które wymontował z CARISMY z 2000r. Dodam, że ten bagażnik jest oryginalny mitsubishi.
O ile długość tych poprzeczek jeszcze można zmierzyć i przypasować, to pytanie czy będa pasowały mocowania do koryt w GALU.
Chłop sprzedający mieszka kawałek ode mnie i nie chciałbym niepotrzenie robic km-trów szczególnie, że teraz cięzko się jeździ po drogach.
Czy są jakies rodzaje tych mocowań, czy wszystkie są na jedno kopyto??? (nie pytam tu o mocowania uniwersalne z allegro)
Może ktoś ma bagażnik od nowości...
Temat wrzucam galanciarzom i carismowcom. Mam nadzieję, że cos pomożecie. |
_________________ NIE LUBIĘ BUCÓW... |
|
|
|
 |
kuzi [Usunięty]
|
Wysłany: 04-12-2010, 01:27
|
|
|
Bagażnik z Carismy nie pasuje do Galanta EAxA. Sprawdzone w praktyce. |
|
|
|
 |
stealmach

|
Wysłany: 07-12-2010, 10:09
|
|
|
A czym to się kurna rózni? Carisma ma jakies specjalne miejsca na mocowanie tego? Czy jak w galu jest tylko to korytko przez całą długośc dachu? |
|
|
|
 |
kuzi [Usunięty]
|
Wysłany: 07-12-2010, 10:34
|
|
|
W Carismie odkręcasz śrubkę w każdej (z czterech) zaślepce i ściągasz je. Po ściągnięciu widzisz blaszki ułożone prostopadle do dachu. Na nie montujesz bagażnik. |
|
|
|
 |
stealmach

|
Wysłany: 07-12-2010, 13:26
|
|
|
Dzięki bardzo! Zaoszczedziłem troche czasu i kasy na wahę.
Znalazłem jednak oryginalny bagażnik (MZ312042). 3a go teraz wylicytować
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|