|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
grigor121 |
Autor |
Wiadomość |
grigor121
Nowy Forumowicz
Auto: 323F BG B6i
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 05-12-2008, 21:33 grigor121
|
|
|
Jako, że od jakiegoś czasu nosiłem się z zamiarem zamiany mojej mazdy na coś większego rozmyślałem o różnych następcach dla 323f. Głównie szukałem Xedosa 6 KF lub 626 KL jednak całkiem przypadkowo dojrzałem na ulicach mojego miasta bordową Galantynę w sedanie, która bardzo mi się spodobała. Skierowałem swoje poszukiwania również na samochody Mitsubishi. I tak wypatrzyłem na śląsku jeden całkiem ciekawy okaz. Szybka decyzja jedziemy i parę dni temu wszedłem w posiadanie nowego wozidełka
Mitsubishi Galant Sedan
Rok 1994
2.0 V6 24v (150 KM :] )
gaz (SGI)
Bardzo bogato wyposażony:
- climatronic
- kontrola trakcji
- pełna elektryka
etc...
No i to serce... :]
Ja dorzuciłem na tylną półeczkę dwa Magnaty 6x9 i radyjko JVC żeby była jakś muzyczka (chociaż i tak wolę dźwięk samego silnika)
Jak na razie jestem w fazie załatwiania wszelkich formalność ale już mi się podoba to auto :] Naprawdę komfortowa limuzyna.
Póki co cieniutkie fotki z allegro, ale jak znajdę czas na wymycie i zrobienie zdjęć to się podzielę
 |
|
|
|
 |
Hugo
Mitsumaniak srebrny szatan

Auto: EA5A Avance '01 & SS 1,6
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 521 razy Dołączył: 06 Sie 2006 Posty: 21937 Skąd: Wolsztyn
|
Wysłany: 06-12-2008, 11:44