|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Piszczy łożysko wycisku sprzęgła. Wymieniac?? |
Autor |
Wiadomość |
YourMama
Mitsumaniak Piss & Laugh

Auto: był Galant 2.5 V6
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 03 Paź 2008 Posty: 163 Skąd: Bokiny
|
Wysłany: 15-10-2008, 11:49 Piszczy łożysko wycisku sprzęgła. Wymieniac??
|
|
|
Zaczeło mi ostatnio piszczec łozysko wycisku sprzegła. Piszczy głownie na zimnym silniku (i nie zawsze),jak wciskam pedal sprzegla tez cichnie. Sprzegło jeszcze ok bo sie nie slizga chociaz 165 kkm i bierze juz blisko podłogi. Planowalem wymienic caly komplet na wiosne tak czy siak, tylko teraz to łozysko :/ boje sie ze jak walnie to cos jeszcze mi sie posypie w skrzyni czy cos.? |
|
|
|
 |
polls
Forumowicz

Auto: Colt CA1A 1.3 12V
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 03 Sty 2006 Posty: 43 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 20-11-2008, 21:50
|
|
|
Hmm u mnie to samo przejechalem na takim juz ok 30 kkm. Jesli to oryginal to ja bym sie nie martwil i poczekal do wiosny, jesli nie to lepiej zmienic ale juz komplet. W przypadku rozsypania się lozyska zazwyczaj niszczy sie tez docisk sprzegla poza tym nic nie powinno sie stac. |
|
|
|
 |
|
|